Çok Çok Çok Önemli (。◕‿‿◕。)

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi bilgisayarımda çok çok çok önemli bi dosyam var diyelim.
Küçük bi koleksiyon. Bilgisayarıma uzaktan yada yakından giren birinin bu dosyalara erişememesi için ne yapabilirm ?

gizli yap demeyin...

@rayandu06

@TheProfessional

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bunu dışardan bilgisayarıma baglanan biri alamaz deilmi ?
tmm orası tmm'da ya bilgisayara oturan biri ??

"Bilgisayarıma uzaktan yada yakından" okuyun azcık ya -_-
[DOUBLEPOST=1429593268,1429593201][/DOUBLEPOST]

Bunu dışardan bilgisayarıma baglanan biri alamaz deilmi ?
tmm orası tmm'da ya bilgisayara oturan biri ??

"Bilgisayarıma uzaktan yada yakından" okuyun azcık ya -_-
Dosyayı kendi bilgisayarına yükleyebilirler ama içini açamazlar. Ama klasörün şifresini kırmanın zor bir şey olduğunu sanmıyorum. İnternetten dosya şigreleme programı araştır, bir de üstüne dosyayı gizle o zaman bulunması epey zorlaşır.

Erkek olsan neleri şifrelemek isteyeceğini anlarım da sen ne şifrelemeyi düşünüyosun ki ? Kimden dosyalarını saklayacaksın ? Belki ona göre farklı programlar önerenler olur

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-güvenlik duvarı açıksa uzaktan giremezler
2-yakından girilmemesi için şifre koy

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dosyayı kendi bilgisayarına yükleyebilirler ama içini açamazlar. Ama klasörün şifresini kırmanın zor bir şey olduğunu sanmıyorum. İnternetten dosya şigreleme programı araştır, bir de üstüne dosyayı gizle o zaman bulunması epey zorlaşır.

Erkek olsan neleri şifrelemek isteyeceğini anlarım da sen ne şifrelemeyi düşünüyosun ki ? Kimden dosyalarını saklayacaksın ? Belki ona göre farklı programlar önerenler olur

Çok uzman birinden koleksiyonumu saklıyorum farz edelim. Hem uzaktan baglanan biri dosyamı alamasın hemde bilgisayarımı kurcalayan biri...
sıradan programların pek işe yarayacagını sanmıorum (。◕‿‿◕。)

1-güvenlik duvarı açıksa uzaktan giremezler
2-yakından girilmemesi için şifre koy

Uzaktan girmesine izin verdim diyelim. Team wiever aracılıgıyla yada vb faydalanmaya çalışıp almaya kalkışırsa yapmasın fln istiorm...
şifre nasıl koyucam ?

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Çok uzman birinden koleksiyonumu saklıyorum farz edelim. Hem uzaktan baglanan biri dosyamı alamasın hemde bilgisayarımı kurcalayan biri...
sıradan programların pek işe yarayacagını sanmıorum (。◕‿‿◕。)

Uzaktan girmesine izin verdim diyelim. Team wiever aracılıgıyla yada vb faydalanmaya çalışıp almaya kalkışırsa yapmasın fln istiorm...
şifre nasıl koyucam ?
Bilgisayara şifre koy*

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
12 yaşındaki bir çocuktan bahsetmiorum...
Olmadık yerlere koy mesela .minecraft klasörünün içine bir klasör aç içine dosyanı koy koyduğun klasörü gizle doğal görünmesini sağla yada resimlerinin içine koy gizle (bu aralar ilginç konular açıyorsun garibime gitti (•π•) )

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmadık yerlere koy mesela .minecraft klasörünün içine bir klasör aç içine dosyanı koy koyduğun klasörü gizle doğal görünmesini sağla yada resimlerinin içine koy gizle (bu aralar ilginç konular açıyorsun garibime gitti (•π•) )

Konular ilginç deil.
Ve sende sanırsam 12 yaşındaki çocuktan farksızsın. Ya dalgamı geçiosun söyledigin şeyler sence işe yarıycakmı ? tmm olayı dahada bi özetliyelim.
dosyayı sakladıgım kişi yazılım uzmanı master yapmış bir yazılım uzmanı. Ben genede şansımı deneyerek dosyalarımı saklamaya çalışıorm. Yeterince açıkmı ?

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

dosyayı şifreleme yoluna gidebilirsin.. Google dan aratman yeterli.. Ben bir link attım windows için..
Kamufle etmek için program files ta ana dosyalardan birinin icine atabilirsin.. Bulsalar bile şifreli olduğu için dosyanı açamazlar..
Edit:Ayrıca dosyana koyacağın şifre çok zor kırılan bir şey olursa .. örnegin sayı dizilimiharfler ve özel işaret.. çözmesi neredeyse imkansız olur.. aynı zamanda bu dosyayı açacağın zaman ekran klavyesi kullanırsan ve sağlam bir antivirüs yüklersen şifrenide çaldırmazsın..

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

dosyayı şifreleme yoluna gidebilirsin.. Google dan aratman yeterli.. Ben bir link attım windows için..
Kamufle etmek için program files ta ana dosyalardan birinin icine atabilirsin.. Bulsalar bile şifreli olduğu için dosyanı açamazlar..
Edit:Ayrıca dosyana koyacağın şifre çok zor kırılan bir şey olursa .. örnegin sayı dizilimiharfler ve özel işaret.. çözmesi neredeyse imkansız olur.. aynı zamanda bu dosyayı açacağın zaman ekran klavyesi kullanırsan ve sağlam bir antivirüs yüklersen şifrenide çaldırmazsın..

Sen heralde ne dedigimi tam olarak anlamadın :p bu dosyayı silmek kadar kesin bir çözüm gerekli bana.
ve senin dedigin o sıradan şeyleri denedim sonuç alamadım genede teşekkürler.

ekran klavyesini keylogger olma ihtimaline karşı sölüorsun ama yanlışın şu ki her saniye ekran görüntüsünüde kaydedior o keylogger...

S

sergun26

Ziyaretçi
Sen heralde ne dedigimi tam olarak anlamadın :p bu dosyayı silmek kadar kesin bir çözüm gerekli bana.
ve senin dedigin o sıradan şeyleri denedim sonuç alamadım genede teşekkürler.

ekran klavyesini keylogger olma ihtimaline karşı sölüorsun ama yanlışın şu ki her saniye ekran görüntüsünüde kaydedior o keylogger...
FBI mısın, o kadar gizli ne dosyaların olabilir, altı üstü çıplak fotoğraflarını saklayacağını düşünüyorum -_-

Bir FTP sunucusu alıp dosyalarını orada saklayabilirsin.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarda depolamanız gerektiğini kim söyledi ?
gibi şifreli bir usb bellek alarak istediğiniz dosyayı şifreyelerek saklarsınız. Kişi genius olmadığı sürece çözemez şifreyi.