Sence Güncelleyimmi ? (AMD)

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

Arkadaşlar Sence Güncelleyeyimmi Bilgisayara bir şey Olmasından Korkuyorumda ?

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yok canım, dalga geçeyim dedim biraz :p
Yoksa buralar iyidir, benim gibi bazı yazım yanlışına dayanamayan kişiler dışında pek böyleleri yok :3
Yani bilmiyorum mesela şimdi o tuşa bastım nolucak önüme siyah ekran çıkıpdamı güncellenecek yoksa masaüstü kapanmamış bir şekildemi güncellenecek ?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yani bilmiyorum mesela şimdi o tuşa bastım nolucak önüme siyah ekran çıkıpdamı güncellenecek yoksa masaüstü kapanmamış bir şekildemi güncellenecek ?
Ben en son yaptığımdan beri uzun zaman geçti, hatırlamıyorum ama büyük ihtimal yeniden başlatır bilgisayarı :3

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hangi resmi güncelleme bilgisayara zarar verir betalar dışında. BETA sürüm güncelleme. Yakında normali çıkar güncellersin.
O betalar varya o betalar her şey beklenir.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hangi resmi güncelleme bilgisayara zarar verir betalar dışında. BETA sürüm güncelleme. Yakında normali çıkar güncellersin.
O betalar varya o betalar her şey beklenir.
Merhaba Ben betasız güncelliyorum fakat Güncellerken Şöyle bir ekran çıktı. İleri Diyimmi Ekran Kartı Modelini Bozar diye korkuyorum.

nedense benim amd modelim amd catalys control center ama bu amd catalyss software anlayamadım şimdi ilerl diyimmi ?