TheMuhammed2188
Java <3
- En iyi cevaplar
- 0
Bütün sorunlar çözüldü konular kalktıSpigot şuana kadar hiç bu kadar karışmamıştı. Yine Türkler yine Türkler![]()
![]()
Bütün sorunlar çözüldü konular kalktıSpigot şuana kadar hiç bu kadar karışmamıştı. Yine Türkler yine Türkler![]()
![]()
bence soyle ıyı bı plugın yap aynı gadgetbox plugını gıbı ama bıraz daha guzelıBütün sorunlar çözüldü konular kalktı![]()
Bu hatayı verince CPU (İşlemci) şişiyor. %30dan %80'e çıkıyor ama böyle bir durumda /phoenix reload yazıyorum. İşlemci eski haline dönüyor.Satır 1431: [15:33:14] [Server thread/WARN]: [PhoenixAntiCheat] Task [HASHTAG]#45072[/HASHTAG] for PhoenixAntiCheat v1.5 generated an exception
Bu uyarının çözümü var mı.Sürekli hata verdikce lagg yapabilir
Ciddi ciddi söyleyeyim skyblock ve survivalgames te üzerinize yok.SonOyuncu falan unutun.Ama kitpvp ve factions da ise çok kötüsünüz.Sıradan bir server yapıcaksınız ya.Sırf dolu bir server diye factions a giriyorlar.Ve hiç ilgilenen admin mod vs yok.Ama yinede pluginleriniz olsun,serverin sistemi olsun skyblock ve survivalgameste mükemmel bir serversiniz.AntiAura'da yaşanan lag sorunu nedeniyle yeni açacağım SurvivalGames sunucumuza bu plugini eklemeyi düşünüyorum. Bu hafta içinde SurvivalGames sunucumuzu yenileyeceğim ve bu plugini kullanacağım. Bu iyi bir deneme olacak +300 online SurvivalGames sunucusunda nasıl tepki vereceğini öğreneceğiz![]()
Ben şu anki SurvivalGames'in bile rezalet olduğunu düşünüyorum. Bu halini beğeniyorsanız yenisini beğeneceğinize eminimCiddi ciddi söyleyeyim skyblock ve survivalgames te üzerinize yok.SonOyuncu falan unutun.Ama kitpvp ve factions da ise çok kötüsünüz.Sıradan bir server yapıcaksınız ya.Sırf dolu bir server diye factions a giriyorlar.Ve hiç ilgilenen admin mod vs yok.Ama yinede pluginleriniz olsun,serverin sistemi olsun skyblock ve survivalgameste mükemmel bir serversiniz.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Rezalet ? Mükemmel bir server.Factions dan keşke biraz anlasaydın.Çünkü böyle bir servere yakışmayan faction bölümün var.KitPvP ise çok ezik serverler bile bundan güzel yapabiliyor.Aslına bakarsan , üstüne fazla düşüyosun serverlerin.Biraz klasik düşün.Normal bir server yap.O kadar uğraşmanın sonucu bir hiç.Faction sunucunun survival sunucundan bir farkı yok.Zopzor.Ve bir hic.Ben şu anki SurvivalGames'in bile rezalet olduğunu düşünüyorum. Bu halini beğeniyorsanız yenisini beğeneceğinize eminimKitPvp ve Factions konusunda haklısın fakat okul zamanı tek kişi bu kadar ilgilenebiliyorum. KitPvp yeniden yapılacak ilerleyen zamanlarda.
Factions sunucumuzda lapis dahi varRezalet ? Mükemmel bir server.Factions dan keşke biraz anlasaydın.Çünkü böyle bir servere yakışmayan faction bölümün var.KitPvP ise çok ezik serverler bile bundan güzel yapabiliyor.Aslına bakarsan , üstüne fazla düşüyosun serverlerin.Biraz klasik düşün.Normal bir server yap.O kadar uğraşmanın sonucu bir hiç.Faction sunucunun survival sunucundan bir farkı yok.Zopzor.Ve bir hic.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tamam bildirirsin ben bir ara yaparım.Factions sunucumuzda lapis dahi varKolay yani zor değil. KitPvp sunucusu ise sunucu ilk açıldıktan 2-3 hafta sonra açılmıştı. Ve o zamandan beride hiç yenilenmedi. Yenilendiği zaman UnioCraft'a yakışır bir KitPvp olacağını düşünüyorum. Türkiye'de RAID Factions mantığını hemen hemen hiçbir insan evladı bilmiyor. Zamanında riske girmek istemeyip herkesin açtığı gibi bir Factions açmıştım. Fakat Türkiye'ye Raid Factions olayı getirilmeli ve yeterli zamanım olduğunda bunun üzerinde çalışacağım. Gerçek Factions o zaman ortaya çıkacak. Her neyse konuyu çok dağıttık burası UnioCraft konusu değil.
Plugin üzerine public testlere yarın başlayacağım herhangi bir false positive olursa belirtirim. @Muhammed2188
Tabi ki mümkün.Fakat zor.player ve chest esp konusunda bir çalışma yapma planların varmı? Bunları engellemek mümkünmü senin gözünde? @Muhammed2188