Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Tam ayagimizin altinda dogan mobb u 1 blok geride yapamazmiyix.ben denedim ama olmadi.eger 1 blok arkada olursa bu dedigim sorun ortadan kalkacaktir bunu nasil yapabilirim bn survival serverde defalarca denedim mobb keserkn killaura algiliyor sebebide çok basit.mobblara göre 1 blok ustte olursaniz aşşağıya dogru vurdugunuz icin bazen tam altinizda dogan gizli phoenix e de vuruluyor bu şekilde denerseniz bu konuda da hakli oldugumu göreceksiniz.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Tam ayagimizin altinda dogan mobb u 1 blok geride yapamazmiyix.ben denedim ama olmadi.eger 1 blok arkada olursa bu dedigim sorun ortadan kalkacaktir bunu nasil yapabilirim bn survival serverde defalarca denedim mobb keserkn killaura algiliyor sebebide çok basit.mobblara göre 1 blok ustte olursaniz aşşağıya dogru vurdugunuz icin bazen tam altinizda dogan gizli phoenix e de vuruluyor bu şekilde denerseniz bu konuda da hakli oldugumu göreceksiniz.
Havada uçarak altındaki entity'lere vurmadığın sürece sorun yok.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
configde ki y komutu altta ve yukarda olmasini sagliyor peki buna x komutunu ekleyip gerimizde durduramazmiyiz entitiy i.mesela bir blok arkamizda sadece kafasi olacak sekilde.ben kesinlikle sizi kötü şekilde eleştirmek icin degil sadece sizin yapmis oldugunuz bu pluginin daha da guzel olmasi için size öneri sunmaya çalışıyorum.1 blok arkamizda olursa havaya ziplasak bile entitiye vuramayiz ve yanlış algı olmasinin önüne geçmiş oluruz

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bencede blade_ haklı npc yi bi geri yerleştirirsen sorun olmaz havaya zıplayıp vurarak kapışınca nadirde olsa atıyor o sorunu ortadan kaldırmak için 1 blok geriye yerleştirirsen iyi olur !

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bro senin plugin sunucuda aşırı ping sorunu yaratıyor, task hatası falan veriyor.
Pek hoşlanmadım doğrusu şu hatamıdır uyarımıdır Phoenix task #**** bilmem ne öyle bir şey işte!
Bu hata lagg yaptırıyor sunucuya :(

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi Açık Konuşayım plugini denedim iyi yönleri var , eksikleri var falan. Ben iki Gözlemimi Söyleyeyim.
- İlk olarak NoKnockback örümcek ağlarını algılamıyor ve örümcek ağlarına takıldığından noknockback hilesinden atiliyorsun.
- Spawnlanan npc altta oluyor ve zıplayarak vurulduğundan isabet alıor.Veya yukarıdan vurulduğunda sonuçta yanlış algılama oluyor. çözümü için arkadaşların önerdiği gibi bir blok gerisine konabilir. Böylece sorun kalmamış olur.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
şimdi Açık Konuşayım plugini denedim iyi yönleri var , eksikleri var falan. Ben iki Gözlemimi Söyleyeyim.
- İlk olarak NoKnockback örümcek ağlarını algılamıyor ve örümcek ağlarına takıldığından noknockback hilesinden atiliyorsun.
- Spawnlanan npc altta oluyor ve zıplayarak vurulduğundan isabet alıor.Veya yukarıdan vurulduğunda sonuçta yanlış algılama oluyor. çözümü için arkadaşların önerdiği gibi bir blok gerisine konabilir. Böylece sorun kalmamış olur.
NoKnocback sorun değil çözülür.
Bilerek NPC arkada doğmasını istemiyorum çünkü hilelerin büyük bir kısmının güzel özellikleri var.
Özelliklerden kasttetiğim sadece baktığı yerdeki kişilere vuruyor.
Arkadaki NPC'ye bakmıyacağı için nasıl vuracak ?

Bence onun yerine zıplayınca yanlış algılamaması için başka şeyler yapmam lazım.(Zıplayınca NPC doğmaması veya başka bir şey.)[DOUBLEPOST=1429902770,1429901781][/DOUBLEPOST]Şu an 1.6 sürümünü yapıyorum.
Yakında Fly ve SpeedHack engelleme özelliği ekleyeceğim.
1.6 sürümünde bu özellikler belki olabilir.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Kameram düzgün çalışsaydı kimliğimi çekip gösterirdim yeni kamera aldığımda kanıtlarım :)
Şu an 8.Sınıf'a gidiyorum (Normalde lise 1'de olmam gerektiğini biliyorum :p)
Sendeki ses problemi bende de var...
Yaşım 15 - 16 (arasında)
Lise 1'e gidiyorum ama ses...
sesimi duyanlar 13 yaşındaki çocuk sanıyorlar be.
Herşeyi denedim ses kalınlaştırmaya yarayan tavsiyeleri dinledim ama yok...
Benim sesim doğuştan ince sanırım

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız şu killaura da zıplayınca npc yi biranönce ayarlasan oyuncular nedensiz yere kill yiyor

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilerek NPC arkada doğmasını istemiyorum çünkü hilelerin büyük bir kısmının güzel özellikleri var.

Bence onun yerine zıplayınca yanlış algılamaması için başka şeyler yapmam lazım.(Zıplayınca NPC doğmaması veya başka bir şey.)[DOUBLEPOST=1429902770,1429901781][/DOUBLEPOST]Şu an 1.6 sürümünü yapıyorum.

Zıplayınca npc doğmaması olayı acaba criticals + killaura açıldığında pluginin etkisiz olamasına neden olmazmı ?
Sonuçta criticals te sürekli zıplatıyor. Fakat asıl benim ilgilendiğim konu noknockback mevzusu. O hackten aşırı nefret ediyorum ve engellemek istiyorum. Sana bu işinde başarılar. Ve Kolay Gelsin...

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0

Insanlar killaura nin en cok neyinden sikayet ederler? Sagindakine solundakine ve arkasindakine dahi ayni anda vurabilmesinden.oyuncu hacki 1 kisiye odaklasa zaten digerlerine vuramayacak ve buyuk ihtimalle ws yi kaybedecektir.Npc yi bnim tavsiyem yine bnce 1 blok arkaya koyki en azindan hacksiz oyuncu HACK damgası yemesin.bu sekilde hacksiz oyuncular bile kick yiyorlar

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sendeki ses problemi bende de var...
Yaşım 15 - 16 (arasında)
Lise 1'e gidiyorum ama ses...
sesimi duyanlar 13 yaşındaki çocuk sanıyorlar be.
Herşeyi denedim ses kalınlaştırmaya yarayan tavsiyeleri dinledim ama yok...
Benim sesim doğuştan ince sanırım
Benimkide doguştan kalın sanırım 16 yaşımdayım sesimi duyanlar 24 falan sanıyor.

Şanışer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hile gereksiz yere atıyor çok noknockback false yapın yüzde 90 engelliyor hileleri eline sağlık

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Insanlar killaura nin en cok neyinden sikayet ederler? Sagindakine solundakine ve arkasindakine dahi ayni anda vurabilmesinden.oyuncu hacki 1 kisiye odaklasa zaten digerlerine vuramayacak ve buyuk ihtimalle ws yi kaybedecektir.Npc yi bnim tavsiyem yine bnce 1 blok arkaya koyki en azindan hacksiz oyuncu HACK damgası yemesin.bu sekilde hacksiz oyuncular bile kick yiyorlar
Ben bu plugini SurvivalGames için kullanacağım ve o 1 kişide 1 kişidir. Önemli yani. Huzuni clientinde ne arkasına ne sağına soluna vuruyor. Sadece önündekine. Bu yüzden düşünülmeli her şey