GetqusA
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yok öle yağ ma ben hazırı severim![]()
Yok öle yağ ma ben hazırı severim![]()
SORUN YOKHer yerinde.[DOUBLEPOST=1429721291,1429721247][/DOUBLEPOST]
Çalıştığından emin misin? Bunun çalıştığını hiç sanmıyorum her satırda bir hata...
Oradaki 2 skript dikkat çekiyor.SORUN YOK
al bak bak iyi bak çok iyi bak bak bak:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
koyacak isim bulamadımOradaki 2 skript dikkat çekiyor.
s*k.sk
s*kici.sk
// Ayıp durumlar...
Düzelttim, if'ler doğrumu ?İlk olarak şurası sorunlu:
execute console command "manuaddv player prefix &3[Yeni]"
player --> %player%
olacak.
İfler yanlış.
Boşluklar yanlış.
7+ hata var toplamda.
Konuya mesaj yazanların hepsi mesaj kasmak amacıyla mesaj yazıyor. Çok süpersiniz.
1-) Orada %% koymayı unutmuş.İlk olarak şurası sorunlu:
execute console command "manuaddv player prefix &3[Yeni]"
player --> %player%
olacak.
İfler yanlış.
Boşluklar yanlış.
7+ hata var toplamda.
Konuya mesaj yazanların hepsi mesaj kasmak amacıyla mesaj yazıyor. Çok süpersiniz.
if {rutbe.%player%} to 7500:1-) Orada %% koymayı unutmuş.
2-) İfler yanlış
3-) Boşluklar yanlış
4-) Loop yapmamış.
Sorarım sana bunun neresinde 7?
Çok güzel yalanlar atıyorsunuz. Skriptde hata mesajı olmayabilir ama tüm her yeri hatalı.SORUN YOK
al bak bak iyi bak çok iyi bak bak bak:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Afk olayı nedir ? açıklarsan yapmaya çalışıcamFikir Açısından Güzel Adam Size Fikir Veriyor.. Sizde Alıp Hataları Düzelterek Ve Geliştirerek Kullanabilirsiniz.
İlla Burdan Copy Paste Yapmanıza Gerek Yok . Fikir Ortada Sen Yap ^.^
Ben Beğendim. v2 De AFK Olayını da Eklersen iyi Olabilir.
Her skript konusuna girip bu skript hatalı demen garipHer yerinde.[DOUBLEPOST=1429721291,1429721247][/DOUBLEPOST]
Çalıştığından emin misin? Bunun çalıştığını hiç sanmıyorum her satırda bir hata...
"give 16 diamond"Her skript konusuna girip bu skript hatalı demen garipdenemiyecektim fakat sırf senin için denedim %100 çalışıyor.
Çok güzel yalanlar atıyorsunuz. Skriptde hata mesajı olmayabilir ama tüm her yeri hatalı.
execute console command "give 64 diamond"
Bu kod kime verecek diamondu bir söyler misin?
add to 1 {rutbe.%player%}
add 1 to olması gerekli.[DOUBLEPOST=1429722776,1429722646][/DOUBLEPOST]İlla resim de istiyorsanız alın hataların resmi.
Daha 2. satır hatalı diğer satırlar nasıl çalışsın?!
![]()
sadece 2. satırda hata var o add to 1 , oyuna girecektim karıştırdım böyle hatalar yapmam genellikle , ama sadece 2. SATIRDA hata var diyor yani sorun yok.Çok güzel yalanlar atıyorsunuz. Skriptde hata mesajı olmayabilir ama tüm her yeri hatalı.
execute console command "give 64 diamond"
Bu kod kime verecek diamondu bir söyler misin?
add to 1 {rutbe.%player%}
add 1 to olması gerekli.[DOUBLEPOST=1429722776,1429722646][/DOUBLEPOST]İlla resim de istiyorsanız alın hataların resmi.
Daha 2. satır hatalı diğer satırlar nasıl çalışsın?!
![]()