Bana gelip yalan atarsanız istediğimi yazabilirim. Adam ilk başta nerede hata var demişti bende her yerinde dedim. Bundan sonra bana yalan resimler ile gelip %100 çalışıyor gibi mesajlar atan kim ise ona kızdığımdan dolayı daha ileriye gitmek zorunda kaldım.
Bu skript bölümünde görmek istediğim şey çalışan skriptler görmek. İlk önce skripti denesinler, sonra konuyu açsınlar. Eğer sunucuları yok ise buraya bana doğru düzgün neresinde hata var diye sorarlarsa bende az önce verdiğim cevap ile "her yerinde" diyebilirim. Detaylı olarak açıklamamı isterse seve seve skripti en baştan kodlayabilirdim ama yalan söyleyip beni suçluyorsunuz. (Suçlama değilde, ona yakın bir şey.)
Maalesef halen hatalar var.
every 1 second: kodundan sonra loop players: eklemen gerekli.
add to 1 {rutbe.%player%} yerine şunu yazmalısın: add 1 to {rutbe.%loop-player%}
add to 1 {rutbe.%player%} bu kodun altında bulunan player'ları
loop-player'e çevirmelisin.
execute console command "give 64 diamond" bu kodu
give %player% diamond 64 yapmalısın.
İf lerde olan hataları düzeltmelisin:
if {rutbe.%player%} to 7500
"to" yerine "is" koymalısın. Ayrıca player'ı loop-player olarak düzeltmeyi unutma tekrardan hatırlatayım.
on first join: bu kısımda bir hata yok. Dediklerimi yaptıktan sonra konuyu düzenle bir hata yapmışsan veya ben bir hata yapmışsam buradan düzelteyim.
Gördüğünüz gibi amacım aşağılamak değil, yardımcı olmaktır. Sinir olduğum tek şey şu kategoride artık çok fazla yanlış skript konuları açılmasıdır.
(İsteyenlere özelden skriptleri düzeltilir. Örnek olarak @LegendWH 'nin yaptığı skriptlere çok yardım ettim.