Rütbe sistemi / Oyunda saniye ile rütbe sistemi / v.1 / Prefer

Güzelmi

• Bundada boh cıkabilir

Kullanılan: 11 55.0%
  • İdare

Kullanılan: 1 5.0%
  • Gideri var

Kullanılan: 2 10.0%
  • Eline sağlık bidaki verisonu bekliyorum

Kullanılan: 7 35.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"give 16 diamond"
Bu kod nedir? Bu kod çalışıyor mu? Bu kod çalışıyorsa bir daha skript kodlamayacağım.
execute player command olsa tamam çalışır benim hatam diyeceğim ama execute console command yazıyor.
Hem kanıt istiyorsan da al üstte mesajım resimli.
Sadece item verme olaylarında sıkıntı var diğer rütbe atlatma olayları düzgünce çalışıyor give olayları sıkıntı değil ilk başlayanlar bile yapabilir o düzey kodlamayı.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Sadece item verme olaylarında sıkıntı var diğer rütbe atlatma olayları düzgünce çalışıyor give olayları sıkıntı değil ilk başlayanlar bile yapabilir o düzey kodlamayı.
loop player yok ve player lar loop-player olması lazım loop ekleneceği için.
loopsuz çalışmaz ki zaten üstte de resim var daha kaç kere kanıt atacağım buraya?
@sergun26 bir dene bakalım bunlar bana inanmıyor.

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
loop player yok ve player lar loop-player olması lazım loop ekleneceği için.
loopsuz çalışmaz ki zaten üstte de resim var daha kaç kere kanıt atacağım buraya?
@sergun26 bir dene bakalım bunlar bana inanmıyor.
Küçük hatalar olabilir kardeşim aşşağlar gibi söylüyorsun bu dediklerini, belki bu işlerde yeni arkadaş. Ben ne zamandır kodlama yapamıyorum skript zaten bırakalı çok oldu yani bende yanlış biliyor olabilirim bir hışımla söyledim öylede kusura bakma.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Küçük hatalar olabilir kardeşim aşşağlar gibi söylüyorsun bu dediklerini, belki bu işlerde yeni arkadaş. Ben ne zamandır kodlama yapamıyorum skript zaten bırakalı çok oldu yani bende yanlış biliyor olabilirim bir hışımla söyledim öylede kusura bakma.
Bana gelip yalan atarsanız istediğimi yazabilirim. Adam ilk başta nerede hata var demişti bende her yerinde dedim. Bundan sonra bana yalan resimler ile gelip %100 çalışıyor gibi mesajlar atan kim ise ona kızdığımdan dolayı daha ileriye gitmek zorunda kaldım.

Bu skript bölümünde görmek istediğim şey çalışan skriptler görmek. İlk önce skripti denesinler, sonra konuyu açsınlar. Eğer sunucuları yok ise buraya bana doğru düzgün neresinde hata var diye sorarlarsa bende az önce verdiğim cevap ile "her yerinde" diyebilirim. Detaylı olarak açıklamamı isterse seve seve skripti en baştan kodlayabilirdim ama yalan söyleyip beni suçluyorsunuz. (Suçlama değilde, ona yakın bir şey.)
Yaptım bi bakarmısın eğer olmadıysa bana özelden kodu atarmısın ? yada buraya yazarmısın.?
Maalesef halen hatalar var.
every 1 second: kodundan sonra loop players: eklemen gerekli.
add to 1 {rutbe.%player%} yerine şunu yazmalısın: add 1 to {rutbe.%loop-player%}

add to 1 {rutbe.%player%} bu kodun altında bulunan player'ları loop-player'e çevirmelisin.
execute console command "give 64 diamond" bu kodu give %player% diamond 64 yapmalısın.

İf lerde olan hataları düzeltmelisin:
if {rutbe.%player%} to 7500

"to" yerine "is" koymalısın. Ayrıca player'ı loop-player olarak düzeltmeyi unutma tekrardan hatırlatayım.

on first join: bu kısımda bir hata yok. Dediklerimi yaptıktan sonra konuyu düzenle bir hata yapmışsan veya ben bir hata yapmışsam buradan düzelteyim.

Gördüğünüz gibi amacım aşağılamak değil, yardımcı olmaktır. Sinir olduğum tek şey şu kategoride artık çok fazla yanlış skript konuları açılmasıdır.
(İsteyenlere özelden skriptleri düzeltilir. Örnek olarak @LegendWH 'nin yaptığı skriptlere çok yardım ettim.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana gelip yalan atarsanız istediğimi yazabilirim. Adam ilk başta nerede hata var demişti bende her yerinde dedim. Bundan sonra bana yalan resimler ile gelip %100 çalışıyor gibi mesajlar atan kim ise ona kızdığımdan dolayı daha ileriye gitmek zorunda kaldım.

Bu skript bölümünde görmek istediğim şey çalışan skriptler görmek. İlk önce skripti denesinler, sonra konuyu açsınlar. Eğer sunucuları yok ise buraya bana doğru düzgün neresinde hata var diye sorarlarsa bende az önce verdiğim cevap ile "her yerinde" diyebilirim. Detaylı olarak açıklamamı isterse seve seve skripti en baştan kodlayabilirdim ama yalan söyleyip beni suçluyorsunuz. (Suçlama değilde, ona yakın bir şey.)

Maalesef halen hatalar var.
every 1 second: kodundan sonra loop players: eklemen gerekli.
add to 1 {rutbe.%player%} yerine şunu yazmalısın: add 1 to {rutbe.%loop-player%}

add to 1 {rutbe.%player%} bu kodun altında bulunan player'ları loop-player'e çevirmelisin.
execute console command "give 64 diamond" bu kodu give %player% diamond 64 yapmalısın.

İf lerde olan hataları düzeltmelisin:
if {rutbe.%player%} to 7500

"to" yerine "is" koymalısın. Ayrıca player'ı loop-player olarak düzeltmeyi unutma tekrardan hatırlatayım.

on first join: bu kısımda bir hata yok. Dediklerimi yaptıktan sonra konuyu düzenle bir hata yapmışsan veya ben bir hata yapmışsam buradan düzelteyim.

Gördüğünüz gibi amacım aşağılamak değil, yardımcı olmaktır. Sinir olduğum tek şey şu kategoride artık çok fazla yanlış skript konuları açılmasıdır.
(İsteyenlere özelden skriptleri düzeltilir. Örnek olarak @LegendWH 'nin yaptığı skriptlere çok yardım ettim.

Bakarmısın, oldumu ?

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Bakarmısın, oldumu ?
Ben sana en iyisi tüm kodu vereyim.

every 1 second:
loop players:
add 1 to {rutbe.%loop-player%}
if {rutbe.%loop-player%} is 7500: [HASHTAG]#Ayarlayabilirsiniz[/HASHTAG] 7500ü
execute console command "manuaddv %loop-player% prefix &7[Er]"
execute console command "give %loop-player% diamond 16"
if {rutbe.%loop-player%} is 15000: [HASHTAG]#Ayarlayabilirsiniz[/HASHTAG] 15000i
execute console command "manuaddv %loop-player% prefix &6[Onbaşı]"
execute console command "give %loop-player% diamond 32"
if {rutbe.%loop-player%} is 30000: [HASHTAG]#Ayarlayabilirsiniz[/HASHTAG] 30000i
execute console command "manuaddv %loop-player% prefix &4[Yüzbaşı]"
execute console command "give %loop-player% diamond 64"
(Not: Denenmemiştir.)

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Very good and PvP rütbe sistemi olarakta ayarlayabilirsin. [Kestiği oyuncu sayısına göre Rütbe örneğin, 5 Adam kestiğinde Savaşçı, 25 Adam kestiğinde İmparator vb.]

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
CosmicCraft 'dada böyle bir plugin var ancak başka birisi tarafından yapılmış para ile rutbe satın alınıyor evet :)

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Her saniye herkesi loop içerisine alıyor, büyük sunucular için lag yapabilir.