Merhabalar :)

kaan2884

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ben Kaan.
24 yaşımdayım, Denizli'den katılıyorum.
Yaklaşık 4-5 senedir Minecraft oynuyorum ve bir türlü sıkılasım da gelmiyor :D
Foruma bakınca baya güzel bir yere benziyor güzel siteymiş. :)
Umarım güzel vakitler geçiririz.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş Geldin Kaan
Forumun Tanınan Üyelerinden biriyimdir -.-" (Olmayan Havasını Atmaya Çalışırkene*)
Adım Kemal
Antalya'Da yaşıyorum Yalova Doğumluyum Ama Ailem Akrabalarım Kazakistanlı Yanı Bende Oralı Oluyorum Ve İyi Rusça Bilirim @Polkakorowakurwa ya track list indirmede yardımda etmiştim ^^,
_______
iyi geçiniriz umarım iyi forumlar :) :3

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Hoşgeldin. Forumda genel olarak yaş ortalaması 12-15 dir senin gibi "abi" leri burda görmek bizi mutlu eder :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Hoşgeldin. Forum kurallarını okumayı sakın unutma.

kaan2884

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hoş Geldin Kaan
Forumun Tanınan Üyelerinden biriyimdir -.-" (Olmayan Havasını Atmaya Çalışırkene*)
Adım Kemal
Antalya'Da yaşıyorum Yalova Doğumluyum Ama Ailem Akrabalarım Kazakistanlı Yanı Bende Oralı Oluyorum Ve İyi Rusça Bilirim @Polkakorowakurwa ya track list indirmede yardımda etmiştim ^^,
_______
iyi geçiniriz umarım iyi forumlar :) :3

Teşekkürler, Kazakistanlı Kardeşlerimize Buradan Selamlar.. :)

Hoşgeldin =)
Umarım bu forumu seversin.

Teşekkürler, Hoşbulduk. :)
Güzel bir foruma benziyor zaten.

Hoşgeldin :C Forum kurallarını okumayı unutma :C

Unutmam Merak Etme Sen :D

Hoşgeldin. Forumda genel olarak yaş ortalaması 12-15 dir senin gibi "abi" leri burda görmek bizi mutlu eder :D
Teşekkür ederim, hoşbulduk. :D

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumuza Hoşgeldin :)
Merak ediyorum'da minecraft'ı Alpha 1 den beri mi yoksa InDev sürümünden beri mi oynuyorsun?
Bende eski oyuncusuyumdur :) indev sürümünden beri oynarım.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Girişinizi ziyadesiyle beğendim. Foruma hoş gelip gelmediğinizi zaman gösterecek. (no offense)
Post'unuzda da yarışmaya katılır gibi yazmışsınız. Peki kazandığınız paray- öhöm.
Benim her post'umun sonunda çiçek vardır. Onun olayı ve benim olayım için profilime gerekli şeyleri yazdım.
Gözlerinizden gülüş eksik olmaması dileğiyle. :sgül:

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Hoşgeldin :) Forumda en çok anime izleyen kişiyim(Hentaüleri katarsak zürün sollar beni). Eğer kafana takılan bir şey varsa skypem açık : otakugamer001

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Welcome to forum Kaan! This forum = Anime(hentaü çohtur :) ) This Forum = nigga's This Forum = Minecrafters! This Forum = (düşük seviye abiler-çocuklar) Umarım iyi geçinirsin :) Minecraft oynayanlara göre sanki... yaşın büyüh :) çoğunluk 19 yaş altı oynuyorda :) peh alınma :)
Hİ NİGGA![DOUBLEPOST=1429740143,1429740097][/DOUBLEPOST]
Hoşgeldin :) Forumda en çok anime izleyen kişiyim(Hentaüleri katarsak zürün sollar beni). Eğer kafana takılan bir şey varsa skypem açık : otakugamer001
Hentaü'cü :)

kaan2884

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Welcome to forum Kaan! This forum = Anime(hentaü çohtur :) ) This Forum = nigga's This Forum = Minecrafters! This Forum = (düşük seviye *****ler-çocuklar) Umarım iyi geçinirsin :) Minecraft oynayanlara göre sanki... yaşın büyüh :) çoğunluk 19 yaş altı oynuyorda :) peh alınma :)
Hİ NİGGA![DOUBLEPOST=1429740143,1429740097][/DOUBLEPOST]
Hentaü'cü :)
one ya :D tamam da anlayamadım :D[DOUBLEPOST=1429747458][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bu arada forumda nasıl diğer kategorilerde konu açabiliyoruz ?
Denedim fakat olmadı. :(