- En iyi cevaplar
- 0
Adam hakli JusticeWhip g*t olduEspri şişirilen bir balon gibidir. Yanlış yerde hava üflersen patlar.
Adam hakli JusticeWhip g*t olduEspri şişirilen bir balon gibidir. Yanlış yerde hava üflersen patlar.
ben muş xdAdam haklı.
really? ağağğağağağağaağağağğağağağben muş xd
Beğendiklerinde ne olacak para filanmı kazanacağım?Keşke daha dolu bir konu içeriği olsaymış. 2 satır yazı yazıp bir de resim koymuşsun. Konu açayım da beğensinler mantığıyla açılmış gibi duruyor.
Ayrıca forumda en fazla ne anlatabilirim 23 Nisanla ilgili şiirler bulup daha sonra meclisin açılışını mı yazıyım? Mantıklı*Keşke daha dolu bir konu içeriği olsaymış. 2 satır yazı yazıp bir de resim koymuşsun. Konu açayım da beğensinler mantığıyla açılmış gibi duruyor.
Beğenilmek sadece butondan ibaret değildir.Beğendiklerinde ne olacak para filanmı kazanacağım?
Devamını okur musun?Beğenilmek sadece butondan ibaret değildir.
Ne yapacağını bilmiyorsan konu açma, bilenlere bırak.Devamını okur musun?
Burda bunları diyeceğine kendin düşünüp açsaydın?Ne yapacağını bilmiyorsan konu açma, bilenlere bırak.
Ben yeterli içerikle konu açabileceğimi mi söyledim? Haksız duruma düşünce savunma stratejini değiştirme lütfen. Susup oturmak senin için en hayırlısı.Burda bunları diyeceğine kendin düşünüp açsaydın?