Ludacris Cartoon | Bağımlısızz *

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar!
Ben Bağımlısızz. Genelde çizimlerimi yaparken ''Rose'' lakabımdır. Burada da öyle oldu.
Anime çizimleri veya çizgi karakterler çiziyordum. Bana göre ideal program Paint Tools SAI idi. Burada da çok kullanan var gibi gibi *-*
Neyse bir kaç yerde insan cartoonları, vectorleri gördüm PTS'den yapılmış. Ben niye yapmayayım derken yeni taktikler falan vesaire buldum.
Sonra başladım hunharca tıklamaya ve sonuç olarak bu arkadaş çıktı. Bu da ilk denememdi. Görüşleriniz önemli ^^
Bu arada Ludacris Amerikan bir rapçi. Hızlı ve Öfkeli'de yer alan en sevdiğim karakterlerden biri. Tej dersem belki çıkartabilirsiniz. ^^

Beğenirseniz bi beğene basıverin azıcık beğeni kasayım pls *-* Birde bıyıkla sakalı yapamadım o konuda yüzüme vurmayın ^^

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
BIYIĞI YOK, SAKALI YOK! BÖYLE OLMAZ! BÖYLE SANATÇI OLMAZ! HAAAĞ!
"Beğenirseniz bi beğene basıverin azıcık beğeni kasayım pls *-* Birde bıyıkla sakalı yapamadım o konuda yüzüme vurmayın ^^" Adlı Yoruma Tepki Olarak Yazıldı ^^

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BIYIĞI YOK, SAKALI YOK! BÖYLE OLMAZ! BÖYLE SANATÇI OLMAZ! HAAAĞ!
"Beğenirseniz bi beğene basıverin azıcık beğeni kasayım pls *-* Birde bıyıkla sakalı yapamadım o konuda yüzüme vurmayın ^^" Adlı Yoruma Tepki Olarak Yazıldı ^^
Bi an için Ludacris'in bir hayranı olduğunu sandım ve kendimi aşağılanmış hissettim sonra spoiler ._.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merak ettimde,bunu çizmek için tablet tarzı birşeymi kullandın yoksa fare mi?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bide yüz hatları biraz eksik,en azından alnında biraz kırışıklık olur :3

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Bu nasıl Ludacris be...
Bildiğimiz Obama bu... Obamanın resmini buradakiyle yanyana koysan adamlar hangisi Obama hangisi Cartoon anlayamazlar...
Tebrik ederim güzel bir Ludacris olmasa da bence Mükemmel bir Obama cartoon'u olmuş...