Malesefki eklenti paketi yapacak kadar vaktim yok şu an.Kendi eklenti paketini yapmanı tavsiye ederim.Çünkü kendi ihtiyacına göre eklentiler bulursun ve ne işe yaradıklarını unutmazsın.Şu anda piyasada o kadar eklenti var ki, tüm eklentiler herkesin işine yaramıyor.İyi forumlar...
Vaktim şu an için yok. 9 Gün sonra boşum o zamana kadar bir plugin paketi bulmam gerek.Vaktin yoksa sunucu ile nasıl ilgileneceksin ..?
Yaptıracak birisi yok.Piyasada açıksız bir paket yok.Her pakette açık var.Kendi eklenti paketini yaptırabilirsin.
Benim Paketim Var Kullanabilirsni Beğeneceğini Düşünüyorum .Yaptıracak birisi yok.
Linkini atarmısın ?Benim Paketim Var Kullanabilirsni Beğeneceğini Düşünüyorum .
Bana sade bir paket lazım ek pluginleri ben ekleyeceğim.Buyur : https://forum.gamer.com.tr/konu/for...erkce-faction-eklenti-paketi-kemal895.252918/
şu an forumdaki en iyi ve güncel paket. İçinde gram alıntı bir şey yok. Sorunun olursa direk ben ilgileniyorum.
O zaman kendin yap.Bana sade bir paket lazım ek pluginleri ben ekleyeceğim.
Spigot ise (bu ara moda) nitrado spigot plugin paketini kullan nitrado admini hazırlamıştı.Bana sade bir paket lazım ek pluginleri ben ekleyeceğim.
Onu buldum şimdi. Editliyordum. Saol genede.Spigot ise (bu ara moda) nitrado spigot plugin paketini kullan nitrado admini hazırlamıştı.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi