23 Nisan !

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ergenlikte bugda kalmayan hayatı birazcıkda olsa çözmüş olanlar tartışa bilir bence konuşalım bu konu hakkında.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şu paylaştığım şeyi çocukların paylaşacağını düşünmüyorum. Böyle bir konuda laf sokman bence çok güzel bir şey!
Genelde çocukların yada "Dünyayı biz kurtarıcaz" kafasında olanların paylaştığı şey
Ülkenin bu haliyle caps yaparak tweet atarak hiçbirşey düzelmez ki bu gidişle düzelemeyecekte
Siyasete girmek istemiyorum sinirim kaldırmıyor devam edin tartışmanıza
Edit olarak "laf sokma" olayını başlatan sensin burada yani bana hesap sorma hakkın yok malesef

Son düzenleme:
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Burada da var okumam diye tutturdu mobilyacıya çırak oldu haftada 1 gün okula gitme zorunluluğu var. Buradaki çocuklar da okumayıp çalışıyor sonra vay efendim çocuklara yazık bu çocukların çoğu okulda başarılı olamamış okusa da bir halta yaramayacak olan çocuklardır. Ülkenin çöpçü, marangoz, berber, amele kontenjanlarını da biri doldurmalı sonuçta değil mi?

Not: Hükümet yanlısı değilim.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada da var okumam diye tutturdu mobilyacıya çırak oldu haftada 1 gün okula gitme zorunluluğu var. Buradaki çocuklar da okumayıp çalışıyor sonra vay efendim çocuklara yazık bu çocukların çoğu okulda başarılı olamamış okusa da bir halta yaramayacak olan çocuklardır. Ülkenin çöpçü, marangoz, berber, amele kontenjanlarını da biri doldurmalı sonuçta değil mi?

Not: Hükümet yanlısı değilim.
Tamamda bu çocuğun yaşı kac? Bir bakarsan bu kardeşimizin sıralarda olması lazım toplamayı, okumayı, yazmayı, öğrenmesi lazım demi.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Tamamda bu çocuğun yaşı kac? Bir bakarsan bu kardeşimizin sıralarda olması lazım toplamayı, okumayı, yazmayı, öğrenmesi lazım demi.
Okusun o zaman arkadaşım. Çalışma derdine düşüyorsa gitsin çalışsın umrumda değil. Okumayan çocukları devlet buluyor zaten bir grup adam gönderiyor çocuk okumayı istemezse haftada 1 gün okula gitme zorunluluğu veriyorlar yani okumak isteyen okuyor. Gram umrumda olmaz okumasın gitsin çöpçü olsun görsün ülkeyi tersten.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okusun o zaman arkadaşım. Çalışma derdine düşüyorsa gitsin çalışsın umrumda değil. Okumayan çocukları devlet buluyor zaten bir grup adam gönderiyor çocuk okumayı istemezse haftada 1 gün okula gitme zorunluluğu veriyorlar yani okumak isteyen okuyor. Gram umrumda olmaz okumasın gitsin çöpçü olsun görsün ülkeyi tersten.
Forum'daki çoğu kişinin gözünden düştün.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Okumamak ayrı OKUYAMAMAK farklı

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Forum'daki çoğu kişinin gözünden düştün.
Sen tüm forum musun? Hiç sanmıyorum.
Ben senin gibi prestij meraklısı değilim. Düşüncelerim bunlar kim sevmiş kim sevmemiş umrumda olmaz.
En azından benim tartıştığım bir neden var, sen sadece benim söylediğime karşı savuşturucu laflar edip duruyorsun. Gerçekten de çocuklar böyle konular açmamalıymış.