Arkadaşımla Bukkit Server'da Ada Devleti Kuruyoruz:Büyükada Devleti!

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımla dün bukkit serverımda bir ada devleti kurmaya başladık. Sadece haritasını vereceğim (şimdilik.) sonra fotoğraflarını görücez.

NOT: bu konu tamamen fikir ve eleştiri sebebiyle açılmıştır, herhangi bir dilek ya da şikayeti yorumlara yazarak daha iyi bir devlet kurabiliriz.

-Harita WorldPainter ile yapılmıştır.-

Kullandığımız Pluginler:
WorldEdit
ClearLagg
EasyWarp
(Araba plugini eklenecek.)

Hadi bir de şehirlerimize, köylerimize bakalım

Not: şehirler tanıtılırken evler sayılmamıştır.

Kuzeybatı Koyşehir: Devletimizin başkenti ( yakında belediyemiz Dağbaşı Şehri'ne taşınacaktır. ) ve en büyük şehridir. 1 istasyon, 1 apartman, 1 büyük iskele, 1 balıkçı-balıkçı iskelesi, at ahırı ve küçük bir sahili mevcuttur. Metro ile henüz Güneybatı Koyşehir'e gidiyor. Ancak ileriki günlerde her yere metro ağı projesiyle karayolu unutulacak!

Güneybatı Koyşehir: Kuzeybatı Koyşehir'in bir mahallesi. Kuzeybatı Koyşehir'e oranla daha güneyde olduğu için bu ismi almış, ancak büyürken kuzeye doğru büyümüş ve sonucunda Kuzeybatı Koyşehir'le eşit yerlerde olmuştur. Dağlarla çıkıp Kuzeybatı Koyşehir'e gitmek yaklaşık beş dakika sürerken, metro ağı ile sadece çeyrek dakikaya düşmüştür. Ayrıca metro hattımız ücretsiz hizmet vermektedir. Ladin ağaçları bu küçük mahallenin simgesi iken, sadece bir adet bakkalı vardır. Yavaşça gelişir. Ada Koyu'na bakmaz ancak Koyşehir'e yakınlığı nedeniyle bu ismi almıştır. İki başkan da bu mahallede oturmaktadır.

Küçükadalar ve Minikköy: Bot turu yaparken iki başkanın bu adaları farketmesi sonucu, üzerinde hemen yerleşime başlanmıştır. Geçim kaynağı balıkçılık ve patates satımıdır. Küçük bir patates tarlası ve 1 camisi bulunmaktadır. Tek ulaşım botladır. Ayrıca metro ağı bir tek buraya gelemeyecek. Çünkü istasyon yapacak yer artık kalmamıştır (çok hızlı gelişmesi sonucu.).

Büyükevler Şehri: Hızlı gelişmektedir. 1 Pazaryeri,1 park ve 1 istasyonu ile hizmet verir. Geçim kaynağı tahıl ürünleri satmaktır.

Tarla Burnu: Adanın kuzeydoğu burnudur. Küçük bir buğday tarlası vardır.

Koydağları: Güneybatı Koyşehir ve Kuzeybatı Koyşehir'i ayıran yüksek dağ silsilesidir. Çok yüksek olduğu için evler (özellikle Kuzeybatı Koyşehir'de) dağa oyularak ya da en tepesine yapılmıştır. Zaten Kuzeybatı Koyşehir'in düzlük alanı çok az olduğu için, insanlar buraya yerleşmiştir.

Güneydağları: Koydağları ile 2 küçük yayla ile ayrılan bu dağ silsilesi, çok yüksek olmamakla birlikte "Güney Tepeleri" olarak da anılır. Adanın güneyini baştan sona dolaşır. Üzerinde herhangi bir yerleşim yoktur ancak gelecekte yapılması bekleniyor.

(Haritada Gösterilmemişler)

Koyovası:
Kuzey Koyşehir'deki plajın adı.
Okyanusovası: Güney Koyşehir'deki plajın adı.

Klima Ovası: Koydağları ile Güneydağları ayıran iki ovadan batısındaki.
Perde Ovası:Koydağları ile Güneydağları ayıran iki ovadan doğusundaki.

Teşekkürler.

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zaten Mapı Worldpaint'ten yapmıştım, mapı direk Minecraft savesine attım. Sonra oradan alıp server dosyasına atıp worldü değiştirdim. Sonra o klasörün içinde level.dat dosyası var, onu worldpainter ile açtım. sonra ekran alıntısı aracıyla aldım gerekli kısmını, paintten de bu yazıları falan yaptım.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Güzel ama...
Devletimizin başkenti ( yakında belediyemiz Dağbaşı Şehri'ne taşınacaktır. ) ve en büyük şehridir. 1 istasyon, 1 apartman, 1 büyük iskele, 1 balıkçı-balıkçı iskelesi, at ahırı ve küçük bir sahili mevcuttur. Metro ile henüz Güneybatı Koyşehir'e gidiyor. Ancak ileriki günlerde her yere metro ağı projesiyle karayolu unutulacak!
Başkentte bir apartman olması saçma değil mi? (Benim fikrim bu, yanlış anlama)

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel ama...

Başkentte bir apartman olması saçma değil mi? (Benim fikrim bu, yanlış anlama)

Artık başkent Kuzey Koyşehir değil. Baya bir şey yaptık. Ayrıca artık yön yüzünden Kuzeybatı Koyşehir/Güneybatı Koyşehir yok. Bir kaç dk. sonra atabilirsem yeni map'i atacağım..[DOUBLEPOST=1430144891,1430144856][/DOUBLEPOST]
Artık başkent Kuzey Koyşehir değil. Baya bir şey yaptık. Ayrıca artık yön yüzünden Kuzeybatı Koyşehir/Güneybatı Koyşehir yok. Bir kaç dk. sonra atabilirsem yeni map'i atacağım..

Bu arada orada 1 apartman değil, otel var, yanlış anlamayın :)