Birlikte Adventure Map Yapacak Olan?

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba,

Ben OrnitorenkAdam Çoğunuz Biliyorsunuzdur Öncelikle Şunu Belirteyim Map Yaparken Benim İçin YAŞ Farketmez İşi Yapabilirmi
Tarzında Şeyler Beni İlgilendirir. Ben 2 Kişi Arıyorum Yardımcı Olcak Varsa Konu Altına Yada Mesaj Yoluyla Bilgilerini İletebilir(Skype Şart Değil)

Aradığım Kişiler;

1. Redstone İle İlgilenen Arkadaşlar (Aklıma Başka Biri Gelmedi @KomutUstası )

2. Builder

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Öncelikle beni etiketlediğin için sağol. Adventure mape katılırım ama iş ciddi olacaksa (yani 3 gün içinde bitcek bi şey olacaksa yada millet cayacaksa hiç bulaşmayayım) skype: emin5444

OrnitorenkAdam

En iyi cevaplar
0
Öncelikle beni etiketlediğin için sağol. Adventure mape katılırım ama iş ciddi olacaksa (yani 3 gün içinde bitcek bi şey olacaksa yada millet cayacaksa hiç bulaşmayayım) skype: emin5444
Dostum Özel Mesajdan Ulaşsan Daha Kolay Olur Benim İçin Skype Açınca Bilgisayar Feryat Ediyor :/(3 Günlük Değil Uzun Sürcek)

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
buildim iyi gelirim nezaman yapıcaz ama zaten adventure yapcaz redstone ne alaka parkur değilya fazla kullanmayacağımıza göre varım[DOUBLEPOST=1429876448,1429876371][/DOUBLEPOST]ha komut bloğundada anca mob çağırma spawner çıkarma vs vs biliyorum yada havai fişek fazlası yooq :D

OrnitorenkAdam

En iyi cevaplar
0
Kardeşim builderlık konusunda iyiyim. Fakat soracağım bir kaç sorum ve belirmek istediğim şeyler olacak;
:notch: Hamachiden mi bağlanacağız yoksa sen bir server mı açacaksın.
:creeper: Eğer server açacaksan içerisinde world edit vb. yardımcı programlar olacak mı?
:örümcek: Kafandaki harita nasıl bir şey bana anlatabilir misin?
:iskelet: Haritada mimariye ne kadar ihtiyacın olacak? (bir adventure map olduğu için %80 mimari olacağı kesin ama yinede senin belirtmene ihtiyacım var)
:zombi: Redstone hakkında ileri düzeyde bilgim yok fakat redstone hakkında bildiğim konularda yardım edebilirim. %30 redstone %70 mimari ile katılabilirim.
:creeper: Eğer beni istiyorsan her an gelebilirim. Müsait olduğum zamanlar hafta içi; 18:00/22:00 hafta sonu genellikle; 09:00/12:00 - 14:00/22:00 (zamanlarım değişebilir ama ortalama olarak hafta içi; 3-4 saat hafta sonu; 7-8 saat bilgisayar başında oluyorum.)
:domuz: Yaşım ; 12 fakat "Akıl yaşta değil, baştadır." Yaşın önemi olduğunu zannetmiyorum.
:koyun: Bana ihtiyacın olursa buralardayım. Beni unutma. :)
En kısa sürede ulaşacağım mobildeyim şu an(Build resmi atarmısın?)