Şuana Kadar Açılan Tüm Serverlar Hakkında

Yaz Gelince XCraft'a Benzer Server Açacagım Gelirmisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    17

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bilmediginiz üzere TheEverCraftTR hep bakarım buraya suan bılgısayarım bozuk oldugu için minecrafta giremiyorum yani ekran kartı yandı külüstür ekran kartını taktım herneyse konu dagılmasın gelelim patatesin faydalarına.. bildiginiz gibi suan yılımız 2015 bu yıl dunya çok zengin ozellıkle ıngıltere çin turkiye vsvs turkiyede her yaştan çocuklar artık babalarının kredi kartını çalarak veya baba parası ile veya emek parasıyla açan kişiler var ben yazın çalışıp 150 tl haftada verilecek para biriktirecegim once iyi bir bilgisayar alacağım sonra server şimdi yıl 2010-2011 ben 11-12 yaşlarındayım suan 16 yaşındayım herneyse XCraft diye bir server bir forumda türk forumu kapandı şu an ilk türk server açıldı herneyse bayagı bır tuttu geceleri felan fulldu 25-30 yaşlarında amcamız abilerimiz vardı kadınlarda vardı o zamanlar 12 yaşından 20 ye kadar felan tabii kadın varsa yavşamada vardır herneyse benim ismim XCraft'dan beri TheEverCraft 'dır. Değiştirmek zorunda kalabilirim ama herneyse xcraft dayız işte sadece hammade vardı hammaddede tek komur vardı 8 komure 20 para 16 komura 50 32 komure 90 64 komura 150 alıyorduk ve beleşede tahta kazma veriliyordu sadece taş kazmada 500 para ediyordu yani çok zordu emek harcıyarak kendime super ev yaptım dusunun 3-4 ayda oldu ama bu şimdi bir bakıyoruz 1 saat kaz sonra yap evini hayvan gibi buyuklukte olsun yakında böyle bir server açacagım yaza kadar bekleyin arkadaşlar

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium yaparsak çok çekmeyecek. konu çekmesi degil ama yinede crackmı yapsak premiummu karar veremedim ben

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki premiumu seçelim bakalım. premium oldugu halde hile açanlar var ama onlarada xcraft'daki gibi cezalar verecegim yani bir hile gorursem sınırsız veya aylar kadar giden banlar atacagım herkes cezasını agır bır sekılde çekecektir. yazın olacagı ıcınde 7/24 açık olmaya çalışacagım

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium yap. Hack girecek sonra banlayacan başka nickle gelcek sunucunun %99'u hack olcak.(Sen dışında :) Yoksa!! SENDE MI O ZOMBILERE KATILDIN! = %100 hacks)

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hammaddeli sunucuda 25 30 yaşında adamlar :D
iyi keklemiş eni oyuncuların

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hammaddeli sunucuda 25 30 yaşında adamlar :D
iyi keklemiş eni oyuncuların

Dostum dedigim gibi çok hatırlamıyorum ama hammadde vardı tek birde küçücük basitten yapılmış bir spawn evet 25-30 adamlar vardı gerçekten sormuştum yaşlarını abilerimizin. Bu arada hammadde becrockdan kaplanmıştı kocaman bir komur vardı sadece paraların fıyatıda çok yüksekti 3-4 ayda anca tahta ev yapabilirdik hele hele birde marketi vardı oyle bir pahalıydıki

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nereyi anlamadıgını yazarsan düzeltmeye çalışırım ayrıca türkçem kotu köylü dili vardır bende.

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neredeyse tamamı,anlatmak istediğini öm ile bana atarsan ben daha güzel bir şekilde yazar veririm sana.
'12 yaşından 16 yaşına kadar çalışıp güzel ekran kartı almışsın,sonra ekran kartın bozulunca külüstür ekran kartını takmışsın ve tribe girmişsin'

Anladığım bu.
Tribe girmedim ekran kartım iyiydi 15 yaşımdayken yandı minecraftı açamıyorum :( Nvidia FX5200 bir şey 128 mb opengl sıfır