Virüs Salgını Var Kesinlikle Okuyun

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dün bir anda android tarayıcımda ad.adbirdie.com diye bir siteye ait reklam sekmeleri açılmaya başladı. Biraz araştırma yaptım ki dün ortaya çıkmış olan bir virüs bu. Şu anda hiçbir antivirüs programı bu virüsü görememekte. Eğer pc ve mobille bağlantılı google vs. hesabınız varsa hemen bağlantınızı kesin. Eğer herhangi bir aygıtınıza bu virüs bulaşmışsa internet bağlantınızı kesin. Bazı kişilerde modem bağlantısı olduğu için virüsü diğer aygıta bu virüs bulaşmış. Bu virüs için şu an hiçbir çözüm yolu yoktur. Virüs programlarının sahiplerine e posta atmaya çalışacağım. BİLGİNİZE...

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yazmayı unutmuşum. Formatla da geçmiyor. Çünkü internetinize işliyor.
İnternet kendi başına veri tutacak bir şey değil :(
Hard format gibi şeyler vardı sanırsam mobil için onlar kesin kurtarır sizi :(
Yani gmail hesabınıza bulaşacak birşeyi yok virüsün eğer orda bir sorun varsa yada bir şekilde gmail hesabınızla virüs bulaşabiliyorsa bu google sistemlerinde açık var demektir ki oda demek oluyorki telefonu gönül rahatlıyla virüs geçene kadar yerin dibine gömebilirsiniz :(
Edit:Gmail benzeri sistemler uygulamalarda dahil*

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Birkaç kişi daha bu konudan şikayetçi. Bence olay reklamsa asla virüs olamaz. Google advertise'ın yaptığı bir şeymiş bu. Tüm google kullanıcılarına reklam dalgası yönlenmiş. Telefonlarda mobil ağ yakalamak daha kolay olduğu için böyle yapıldığına inanıyorum. Android kullanıcılarının reklam için farklı yerlere başvurması nedeniyle yapılmış olabilir.
bkz. adColony

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternet kendi başına veri tutacak bir şey değil :(
Hard format gibi şeyler vardı sanırsam mobil için onlar kesin kurtarır sizi :(
Yani gmail hesabınıza bulaşacak birşeyi yok virüsün eğer orda bir sorun varsa yada bir şekilde gmail hesabınızla virüs bulaşabiliyorsa bu google sistemlerinde açık var demektir ki oda demek oluyorki telefonu gönül rahatlıyla virüs geçene kadar yerin dibine gömebilirsiniz :(
Edit:Gmail benzeri sistemler uygulamalarda dahil*
Hard Format dediğin ROM u siliyor. Ama ROM u silmek garanti dışı bırakıyor diye biliyorum. Bu virüs de direkt ROM a işliyor. Ben virüs veritabanları güncellenince Samsung'a gidip sıfırlatıcam. Ben bugün sıfırladım ama geçmedi virüs. Samsung yeni yazılım yüklüyormuş.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Birkaç kişi daha bu konudan şikayetçi. Bence olay reklamsa asla virüs olamaz. Google advertise'ın yaptığı bir şeymiş bu. Tüm google kullanıcılarına reklam dalgası yönlenmiş. Telefonlarda mobil ağ yakalamak daha kolay olduğu için böyle yapıldığına inanıyorum. Android kullanıcılarının reklam için farklı yerlere başvurması nedeniyle yapılmış olabilir.
bkz. adColony
Dünden önce bu virüsle ilgili hiçbir yazı yok. Ama dünden itibaren ben de dahil bazı kişilere bu virüs bulaşmış. İşin ilginci hiçbir şey indirmediğim halde kendiliğinden olması. Acaba virüsü telefonuma işleyip dün mü çalıştırdılar ki :D

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
global bir virus var sandim...
Crack oyun oynayan ve hile arayanlara buradan selamlar boyle islerin cezasi bu virustur bilginize.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öyle pc ye virüs bulaşak falan korkmayın :C Sadece virüs reklamı :C