[ÇÖZÜLDÜ] Eclipse Gradlew Build Failed Hatası!

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
DURUM : ÇÖZÜLDÜ!
Beyler forge 1.8 yerine 1.7.10'u tercih ettim çünkü 1.8 çok buglu bir sürümdü. Şimdi 1.7.10 forge ssrc indirdim. Eclipse, Java, JDK zaten vardı. cmd ilede yaptım gradlew ilede denedim.
gradlew eclipse komutu yazınca "BUILD SUCCESFUL" ama gradlew stupDecompiler...unuttum gerisini kısaca Minecraft ile ilgili dosyaları indirince hata veriyor "BUILD FAILED" diye.gradlew setupDecompWorkspace –refresh-dependencies yazıncada hata veriyor hiç olmuyor. Hata makeStart adlı kısımda.
JDK8:

JDK7:

ÇÖZÜLDÜ!

ÇÖZÜM:
Windows 8 kullanıyorsan Başlat menüsüne sap tıkla Sistem'e gel.
Windows 7 kullanıyorsan Başlata gel Bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere gel. İkiside aynı ekrana çıkaracaktır.

Sonra soldaki Gelişmiş sistem ayarları tuşuna bas. Gelen ekrandan Ortam Değişkenlerine gir.

{kullaniciadin} için kullanıcı değişkenleri kısmının altında Yeni... tuşuna bas.

Değişken adı: JAVA_HOME
Değişken değerine Java Development Kit'in bulunduğu yeri gir. (Örn: C:\Progra-1\Java\jdk1.8.0_45)

Sonra Hepsinden tamam diyerek çık.. Restarta gerek yok. Direk komudunu yaz büyük ihtimalle çalışır.

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
ilk önce "gradlew setupDecompWorkspace --refresh-dependencies" yazacaksın. Adsl'e reset atıp internet geldiği an kodu yollat.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Şunu dener misiniz ?
Kod:
gradlew clean cleanCache setupDevWorkspace --refresh-dependencies

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
dikkatini çekersem uzantısını hala java 8 den alıyor yani:

javanın uzantısı hala 1.8
ben skype veriyorum,açtığın zaman düzeltiriz.
Evet ama şöyle bir durum var Java 7 ile 8 vardı. 8'i sildim denedim yine olmadı daha sonra.[DOUBLEPOST=1430030017,1430029967][/DOUBLEPOST]
Program javac'yi bulamıyor. JAVA_HOME ayarlı mı?
Bilmiyorum nasıl olacak?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bilmiyorum nasıl olacak?

Windows 8 kullanıyorsan Başlat menüsüne sap tıkla Sistem'e gel.
Windows 7 kullanıyorsan Başlata gel Bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere gel. İkiside aynı ekrana çıkaracaktır.

Sonra soldaki Gelişmiş sistem ayarları tuşuna bas. Gelen ekrandan Ortam Değişkenlerine gir.

{kullaniciadin} için kullanıcı değişkenleri kısmının altında Yeni... tuşuna bas.

Değişken adı: JAVA_HOME
Değişken değerine Java Development Kit'in bulunduğu yeri gir. (Örn: C:\Progra-1\Java\jdk1.8.0_45)

Sonra Hepsinden tamam diyerek çık.. Restarta gerek yok. Direk komudunu yaz büyük ihtimalle çalışır.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
@tutkusina adlı arkadaşımız sorunu çözmüştür. Kendisine teşekkür ederiz :)

Ayrıca @Admicos adlı arkadaş sorunun çözümünü yazmıştır onada teşekkür ediyoruz.[DOUBLEPOST=1430065105,1430036097][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Eclipse'de class dosyaları düzenlenemiyor nasıl olacak?