İşte ekran görüntüsü çoğunlukla kabul edilmiyor ben kesinlikle işe yarayan yöntemi gösterdim.Kısaca Screenshot alıp MCSG forumda adamın oyundaki ismini yazıp göndermek bu kadarmı zor ya =/
Amacın ne ?Bence Bir anda 4 Adama vurduğu Screenshot'lar kabul edilir onun dışında sadece vurduğu resmi atacak hali yoktur ... yani .__.
Ben yorumumu yazıyorum sonuçta burası forum ortamı ...Amacın ne ?
Ne desem karşı çıkıyorsun da.Sanki boşuna uğraşmışım gibi geliyorBen yorumumu yazıyorum sonuçta burası forum ortamı ...
Açık söyleyeceğimde harbiden biraz gereksiz buldum. Hani keki nasıl yersiniz gibi bir şey olmuş nasıl yaparsınız değilde...Ne desem karşı çıkıyorsun da.Sanki boşuna uğraşmışım gibi geliyor![]()
Açıkcası çoğu kişi bunu bilmiyor.Hatta bende bilmiyordum baya uğraşınca öğrendim.Kek yemek zaten doğuştan gelen bir özellik.Çoğu oyuncu /report kullanıyor ama o çok fazla etki etmiyor kesin ve kökten çözüm budur.Açık söyleyeceğimde harbiden biraz gereksiz buldum. Hani keki nasıl yersiniz gibi bir şey olmuş nasıl yaparsınız değilde...
Hangi kesimi diyorsun bilmiyorum ama şuana kadar report komutunu kullanan kimseyi çok görmedim. . E tabi yaş ortalaması biraz etkiler sonuçta yabancı bir forum ingilizce bir dili var ve oyundaki yaş ortalaması 10-13 arasında. Onun dışında minecraft haricindeki tüm Online platformlarda (Oyun platformları) bu sistem uygulanmakta yani dünyada yaygın bir sistem. Başka değişik sistemler foruma koyma olayı kadar çok etkili olmadı, sonuçta bi kanıtın var. Screenshot desemde video çekmek zorunlu herzeman, Yani dediğim üzere insanlar foruma giremiyecek kadar akılsızlar diyorsan senin düşüncen. Bana kalırsa bunu çoğu insan yapabilecek durumda. En azından minecrafttan uzak oyunlar oynayan insanlar. Bu arada kek konusunda benzetme kullandım ... yani nediyeyim...Açıkcası çoğu kişi bunu bilmiyor.Hatta bende bilmiyordum baya uğraşınca öğrendim.Kek yemek zaten doğuştan gelen bir özellik.Çoğu oyuncu /report kullanıyor ama o çok fazla etki etmiyor kesin ve kökten çözüm budur.
O benzetme konusunda annem gibi davrandım k.b.Hangi kesimi diyorsun bilmiyorum ama şuana kadar report komutunu kullanan kimseyi çok görmedim. . E tabi yaş ortalaması biraz etkiler sonuçta yabancı bir forum ingilizce bir dili var ve oyundaki yaş ortalaması 10-13 arasında. Onun dışında minecraft haricindeki tüm Online platformlarda (Oyun platformları) bu sistem uygulanmakta yani dünyada yaygın bir sistem. Başka değişik sistemler foruma koyma olayı kadar çok etkili olmadı, sonuçta bi kanıtın var. Screenshot desemde video çekmek zorunlu herzeman, Yani dediğim üzere insanlar foruma giremiyecek kadar akılsızlar diyorsan senin düşüncen. Bana kalırsa bunu çoğu insan yapabilecek durumda. En azından minecrafttan uzak oyunlar oynayan insanlar. Bu arada kek konusunda benzetme kullandım ... yani nediyeyim...
Aslında ben herkes gibi boş boş sg videoları çekmek yerine insanları bilgilendirmek, eğlendirmek istiyorum. Sence birdahaki videonun konusu ne olabilir neyi gösterebilirim?Ya forum değilde sen mesela desen hangi programlarla en iyi kaydı yapabilirim, hileci insanları nasıl anlıyabiliriz, hile nedir nasıldır, hile kullanan birini gördükmü ne yapmalıyız gibi şeyleri mesela konu başlığı edinip en sona bunu eklesen iyi olurduda bu tek biraz sade oldu işte ona yakınmaya çalışıyom =D