OrnitorenkAdam
Hıyar isteyen köpekbalığı
- En iyi cevaplar
- 0
Şu Videoya Bakabilirsin
belirli kordinatlar arasında olanları başka yere ışınlamak istiyorum örenğin x1 ile x20 arasında olan adamları x 30 a ışınlamak istiyorum[DOUBLEPOST=1429799327,1429372249][/DOUBLEPOST]peki şöyle bir şey varmı yeşil yüne basan oyuncuları x20 ye ışınlaTam anlayamadım; biraz daha açık olur musunuz?
İlk soruna uzunca bir cevap yazıp göndermiştim, sanırım bug olmuş şu an görünmüyor. Onu sonra yazarım tekrar. 2. sorunu cevaplayayım:belirli kordinatlar arasında olanları başka yere ışınlamak istiyorum örenğin x1 ile x20 arasında olan adamları x 30 a ışınlamak istiyorum[DOUBLEPOST=1429799327,1429372249][/DOUBLEPOST]peki şöyle bir şey varmı yeşil yüne basan oyuncuları x20 ye ışınla
/execute @a detect - --1 - wool - - - /tp @p -20 - -
[18:09:29] 'detect' is not a valid numberİlk soruna uzunca bir cevap yazıp göndermiştim, sanırım bug olmuş şu an görünmüyor. Onu sonra yazarım tekrar. 2. sorunu cevaplayayım:
bir clockla şu komutu oynatman yeterli:
Yalnız yün damage larına bakamadım, tüm wool lar için geçerlidir. Damage a bakınca ekleyeceğim.Kod:/execute @a detect - --1 - wool - - - /tp @p -20 - -
woolun data tagını girmen gerekiyor yani /execute @a - - - detect wool 0 /tp @p -20 - -[18:09:29] 'detect' is not a valid number
Detect e koordinat eklemeyi unutmuşsun.woolun data tagını girmen gerekiyor yani /execute @a - - - detect wool 0 /tp @p -20 - -
/execute @a - - - detect - --1 - wool 0 /tp @p -20 - -
Ah gözümden kaçmışDetect e koordinat eklemeyi unutmuşsun.
Düzeltilmiş hali
Kod:/execute @a - - - detect - --1 - wool 0 /tp @p -20 - -
bukkitinde sorun olabilir yeni versiyonunu yüklemeyi dene.serverimde olmuyor ama singleplayerda oluyor? serverimde nasıl yaparım
Server properties da command block=true olmalıserverimde olmuyor ama singleplayerda oluyor? serverimde nasıl yaparım
false yapıncada command blok bu serverde kullanılamaz yazıyor[DOUBLEPOST=1430412572,1430241679][/DOUBLEPOST]false yapınca command blok çalışmıyor yardım edermisinziServer properties da command block=true olmalı
Flase değil true yapacaksın.false yapıncada command blok bu serverde kullanılamaz yazıyor[DOUBLEPOST=1430412572,1430241679][/DOUBLEPOST]false yapınca command blok çalışmıyor yardım edermisinzi
Olum O Biraz Zor Komut Blocklarının Komutları Değisiyor :ASDAbana aynen bundan lazım bende bunun için istemiştim bunu ne ile yaparız