Minecraft gamemafiatr serverinde yardım lazım

Yildizzburakk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Oyna.GameMafiaTR.com adlı serverde oynuyorum.ve çok büyük bir projem var fakat proje için yardım
Lazım.netherden kuvars kazıyorum.eğer yardım ederseniz hızlıca kazsbilirim ve projeyi beraber insaa edebiliriz.suan 4 sandık kuvarsım var fakat 10 sandik lazim. Servet 3 kazmalarim var. Yardimlariniza ihtiyacım var.

Oyundaki nickim jeff_hardy

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam bende o serverdeyim modern bi villam var senin evinin yerini biliyorum az arkadayım istersen yardım edebilirim?

Yildizzburakk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar skpe adım: burak yıldız yildizzburakk

İstediğimiz kadar claim hakkım var.amacım birlik oluşturmak herkesi bir çatı altında toplamak bu yüzden ultra ultra lüx bir site yapiyorum.ortada washingtondaki beyaz saraydan olucak arada uzun mesafe birakip daire seklinde saraylari dizicem saraylar 200x200 yada daha buyuk olucak ve kuvarstan olucak iç dekarosyanda mukemmel yapilacak yollar diamond blocktan yapilacak. Her sarayin tarim ve hatvan kesim icin cok buyuk alani olucak.katilim arttikca yebi saraylar yapilacak[DOUBLEPOST=1430253387,1430252893][/DOUBLEPOST]Arkadaslar suan 2kisiyiz sizde katilirsaniz sayimiz artar daha hizli kuvars kasariz ve projeyi insaa ederiz

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar skpe adım: burak yıldız yildizzburakk jeff hardy evinin arka larına git orda villa var ora ben istersen yardım edem

İstediğimiz kadar claim hakkım var.amacım birlik oluşturmak herkesi bir çatı altında toplamak bu yüzden ultra ultra lüx bir site yapiyorum.ortada washingtondaki beyaz saraydan olucak arada uzun mesafe birakip daire seklinde saraylari dizicem saraylar 200x200 yada daha buyuk olucak ve kuvarstan olucak iç dekarosyanda mukemmel yapilacak yollar diamond blocktan yapilacak. Her sarayin tarim ve hatvan kesim icin cok buyuk alani olucak.katilim arttikca yebi saraylar yapilacak[DOUBLEPOST=1430253387,1430252893][/DOUBLEPOST]Arkadaslar suan 2kisiyiz sizde katilirsaniz sayimiz artar daha hizli kuvars kasariz ve projeyi insaa ederiz