I
Iskefiyeli18
Ziyaretçi
İşte diyorum ya, İ tuşu standart tuş olarak ayarlanmış ve değişim menüsünde İ tuşuyla ilgili herhangi bir ayar bulunmuyor.s tusunu i ye i tusunuda baska bır tusa ata Bu da neüy!? ?
İşte diyorum ya, İ tuşu standart tuş olarak ayarlanmış ve değişim menüsünde İ tuşuyla ilgili herhangi bir ayar bulunmuyor.s tusunu i ye i tusunuda baska bır tusa ata Bu da neüy!? ?
O Zaman İ Tuşunu Sök Yerine S Tuşu Takİşte diyorum ya, İ tuşu standart tuş olarak ayarlanmış ve değişim menüsünde İ tuşuyla ilgili herhangi bir ayar bulunmuyor.
O zaman tuş değiştirme programı indir. Büyük ihtimal vardır, hatta kesin vardır çünkü görmüştüm.İşte diyorum ya, İ tuşu standart tuş olarak ayarlanmış ve değişim menüsünde İ tuşuyla ilgili herhangi bir ayar bulunmuyor.
Q yapıyordum eskiden ama arkadaşlarla oynayacağımız için chat de yapmamız gerekiyor. Klavye değişimi yapabilen bir kısayol tuşu iyi bir fikir fakat kodlama bilgim yok.[DOUBLEPOST=1430333352,1430333272][/DOUBLEPOST]Klavyeyi Kendisi F Olsa Dahi Q Klavye Olarak Değiştir PC'n De Bulunan Kendi Ayarlardan Nasıl Olsa Bir Aşinalığın Vardır Sadece O Oyunu Oynarken WASD + 1-9 Arası Tuşları Kullanacaksın Sonuçta Hatta Programlar İle Tabi Varmıdır Bilmiyorum Veya Kendin Kodlayabilirsen örn CTRL+* İLe F den Q Ya Q Den F Ye Geçiren bir şey Yapabilirsin Chat Yapacakken F Geçip Oynarken Q Geçebilirsin
3. kez söylüyorum, o tuş değiştirilemiyor, görünmüyor. Görünseydi yapabilirdim zaten.İ Harfi olan fare hassasiyetini Mesela X Harfi yap Sonra Geri İ harfi olarak dene bakalım ne nasil olcak*
Şöyle bir şey Varmış Bende Yeni ÖğrendimQ yapıyordum eskiden ama arkadaşlarla oynayacağımız için chat de yapmamız gerekiyor. Klavye değişimi yapabilen bir kısayol tuşu iyi bir fikir fakat kodlama bilgim yok
Bilgisayara ulaşabildiğimde denerim.Şöyle bir şey Varmış Bende Yeni Öğrendim
Bölge Ve Dil Seçeneklerinden Klavye Dillleri > Klavye Değiştir > Ekle > Türkçe Q Olarak Eklersen Veya Önceden Ekliyse Şöyle Bir Kısayolu Varmış CTRL + SHİFT
Burası Konu Dışı Bölümü Burada Post KasılmazSeni gayet iyi anlıyorum çünkü bizim eski okulda da f klavye vardı,o harf nerde bu harf nerde diye bakındım q klavye olsa harflerin yerini ezberledim yani o derece
edit:100.mesaj hayırlı uğurlu olsun
Konuları okuyup yazsanız?Q klavyeye geçmeni tavsiye ediyorum ._.