Beşiktaş Fnatic Maçı

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bildiğiniz gibi LoL Türkiye Turnuvası'nda Beşiktaş Dark Passage'yi yendi ve bizi Dünya Turnuvası'nda temsil etme şansı yakaladı tabi ki fikstürde Çekildi 9 Mayıs 2015'te Fnatic ile Beşiktaş'ın maçı var lütfen Tweet atarak oy verelim ve milli duygularımızı pekiştirelim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
İnşallah finallerde başarılı olurlar. Türkiye uluslararası turnuvalarda gittikçe tecrübe kazanıyor. Geçen seneki Dark Passage tecrübesi biraz acı olmuş olsa da finallere katılma heyecanını yaşatmaları bile yetmişti.

En iyi cevaplar
0
benim aklım hada önceki maçta kaldı ilk dakikalar fazla etkili değiliz ama oyun uzarsa garanti bizde gibi bir şey oluyo

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
futbolu hiç beğenmiyorum bence çok saçma bir oyun :p
büşra diye bi arkadaşım "eyüp genç kızlar 2.liği" kazanmıştı futbolda ıygh -_-

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BJKden çok ümitli değilim, çünkü karşılarındaki fnatic eskisi gibi değil febiven gibi aşırı dominant oynayan bir oyuncuları var genç ve formdalar.1 maç kazansak bile çok iyi bizim için.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
DP Herzaman gönüllerin şampiyonu kazanmasada, BJK nin oyununa,adc'lerine sağlık İnşAllah kazanırız.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yani Beşiktaş umarım kazanır ancak DP'nin daha organize ve sistem odaklı bir takım OLDUĞUNU düşünüyorum

Bunu telefonundan gönderdim yani bunu da anlamayacak kadar salak değilimdir yani

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Beşiktaş yeni kurulmuş, ilk seneden üstün bir başarı beklenemez bu düzeyde ama şu ana kadar geldikleri yer de yeni kurulmuş bir takıma göre fazlasıyla iyi.

DP'ye gelecek olursak, son oyuncu değişikliğinden itibaren takım uyumu için biraz daha zamana ihtiyaçları var. Ama geçen seneki efsane kadrodan bahsedecek olursak işler değişir.