Taktik ve Öneri

Hangi binayı yapmalıyım ilk

• Şangay Dünya Finansal Center

Kullanılan: 0 0.0%
  • Petronas İkiz Kuleleri

Kullanılan: 1 50.0%
  • Burj el Arab

Kullanılan: 1 50.0%
  • Tapei 101 (doğrumu bilmiyorum)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

ktmrmr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese selamlar sizden iyi builderlardan öneri ve taktik almak için kurdum burayı

Neyse düz dünyada gerçek hayatta bulunan gökdelenlerden ünlü binalardan oluşan bir şehir kurmak istiyorum builderlığım ortanın biraz üstünde
1)şehirin adını neye göre koymalıyım?
2)ilk yapacağım bina aşağıdakilerden hangisi olsun

NOT:ModernHD lite kullanıyorum
NOT:Bilgisayaırm felaket kötü odluğu için 1.5.2 de oynamak zorundayım ona göre yorumalndırın lütfen

Teşekkürler :koyun:

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence tamamen hayal gücü ile alakalı
*herkes kendinin mimarıdır*
ama ne kadar büyük yaparsan o kadar güzel olur
ve kayıslı yap
ben bunları ögrendim...

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
bence tamamen hayal gücü ile alakalı
*herkes kendinin mimarıdır*
ama ne kadar büyük yaparsan o kadar güzel olur
ve kayıslı yap
ben bunları ögrendim...

Sanırım aradığınız kelime "kavis".

Yaparken taslak çizmeyi unutma. İşini kolaylaştırır. Bir karalama kağıdına veya yapabiliyorsan bilgisayarda ön, yan ve üst açıdan çizilmiş planlar oluştur. Çünkü anladığım kadarıyla basit bir şey yapmayacaksın.

Hesaplamalarını iyi yap; blok sayısı, boşluk uzunlukları, dekorların detayları vs. (Kişisel bir şey ekleyeyim, genelde tek sayılı -1,3,5...79,81,83...- uzunluk/genişliklerde çalışma yapmak daha kolay oluyor.)

Şimdilik diyeceklerim bunlar. İleride yardıma ihtiyacın olursa bana ulaşabilirsin. Kolay gelsin şimdiden.

(Şehrin adını koyman konusunda sınırlamak istemem ama yapıtın öne çıkan bir özelliği bu konuda yardımcı olabilir. Büyükse bir deve benzetmek, küçükse cüceye benzetmek gibi.)

ktmrmr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şıklardaki 4 binanın çizimini önceden yapmıştım resmim iyidir bulduğum bina uzunlarının boyutlarına göre blok sayısını belirleyerek yapıyorum zaten
şıklara yönelemyi bıraktım ve kendim en kolayından başladım şangay dünya finansal center binasına ve 41 dakikada bitirmek üzereyim.
şehiri büyük yaparım yapmasına ama dediğim gibi bilgisayarım felaket kötü blok saysının çok artışıda lag yapıyor e-land gibi haritalarda blok yoğunluğundan kasıyor kavis derken ne dediğini anlamadım onuda açıklarsanız sevinirim son olarak şehir ismini saçma sapan şeyler koymak istemediğim için sormuştum zaten şu an aklımda olan isim: Dünyasal Ünlü Biyom bütün ünlü binalar olacak çünkü :tüy: