Görev Plugini (Quests Türkçe Tamamen Kendime Aittir.) [1.8]

İçeriği Beğendinizmi ?

• Beğendim.

• Beğenmedim.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

sagonur07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere İnternette Türkçesi Bulunmayan Quests Pluginini Türkçeleştirip Paylaşıcam Buyrun Aşşağıda Linkler.

VirusTotal Sonuçları:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İndirme Linki:

Plugin Teliflidir Başka Şekilde Editleyip Prim Yapmayın

Tamamen Kendime Ait Olan Texturepackim AK Texturepack'e Alttaki Linkten Ulaşabilirsiniz:
Link

İletişim:

e-posta: [email protected]
Yeni Versiyon Olan 2.4.0 Forumda Konu Olarak Açılmıştır. Konuya Buradan Ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

sagonur07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Resim Atsaydın Keşke İndirince Ne Çıkacağını Bilemiyorum yani bkz ( Galaxy tab 3 , Hıyar )
VirusTotal sonucu Koydum birzahmet prim için yapmadım sabahtan beri fake için uğraşmam rahat olabilirsin.
"Tamamen kendim yaptım..." derken...
"Tamamen kendim Türkçeleştirdim..." diyebilirdin...
Teşekkür Ederim Uyarın İçin Fakat Konu Başlıgı Eskiden Değiştirilebiliyordu Artık Değiştirilemiyor.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Teliflidir derken plugini sen yapmadın zaten telifi zaten senin değil editlerken bile izin alman lazım ya neyse

sagonur07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teliflidir derken plugini sen yapmadın zaten telifi zaten senin değil editlerken bile izin alman lazım ya neyse
Bence dil anlatım öğretmeni gibi beni yargılayacagınıza teşekkür edebilirsiniz tamam yanlış yazmış olabilirim anlayın işte derdimi başka insanlar plugini indirip benim üzerimden prim yapabilir diye yazdım kusura bakma. Ama uyarın için teşekkür ederim.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
VirusTotal sonucu Koydum birzahmet prim için yapmadım sabahtan beri fake için uğraşmam rahat olabilirsin.

Teşekkür Ederim Uyarın İçin Fakat Konu Başlıgı Eskiden Değiştirilebiliyordu Artık Değiştirilemiyor.
En azından konu içeriğinden değiştirebilirsin...

sagonur07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Virus Olup Olmadığını Sormadım Zaten. Plugini Ben Yaptım Demiştin Bu Nedenle " Quests " Plugininden Daha iyi Olup Olmadığını Merak ettim Resim Görmek İstedim.
plugin bana aittir derken lang paketi işte anlayın zaten tamamen bana ait olsa adını farklı yaparım Quests pluginin türkçeleştirilmiş hali[DOUBLEPOST=1430420969,1430420867][/DOUBLEPOST]
En azından konu içeriğinden değiştirebilirsin...
Düzenledim. Uyarınız için teşekkür ederim.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Güzel eline sağlık ama keşke alpha 2.00 için yapsaydın (onda değişti dil dosyaları)

sagonur07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bukkite bakma spigot her zaman daha günceldir adam 17 update getirmiş 2.0 dan beri :D
Tamam Başlarım Bir Ara :D Sen Takipte Kal Yenisini Bitirince Bu Konuyu Değiştirir Yeni Versiyona Link Koyarım Buraya İzlemeye Al Yani.[DOUBLEPOST=1433072610,1430422107][/DOUBLEPOST]Yeni Versiyon Olan 2.4.0 Forumda Konu Olarak Açılmıştır. Konuya Buradan Ulaşabilirsiniz.