TANITIM - [PHP]Resource Pack Kullanmadan Ses Çalmak! - Stamina Sistemi

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Tamamda, ses siteden geliyor. Bunu oyuna nası taşıyacağız?

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Sistemim bu şekilde olacak, oyuna girebilmek için siteden sisteme giriş yapmaları gerekecek. Bir tarayıcı penceresinden bir şey olmaz.
Türkiyede yaşıyoruz. Interneti loss'lu olan birçok insanımız var ve birçok insan dandirik bilgisayardan oynuyor. Örnek vercek olursak kardeşim mc oynarken chrome açarsa ram yetmezliğinden mavi ekran veriyor. Bunuda düşünmen gerek.

S

sergun26

Ziyaretçi
Türkiyede yaşıyoruz. Interneti loss'lu olan birçok insanımız var ve birçok insan dandirik bilgisayardan oynuyor. Örnek vercek olursak kardeşim mc oynarken chrome açarsa ram yetmezliğinden mavi ekran veriyor. Bunuda düşünmen gerek.
O zaman ses olayını zorunlu yapmam, sessiz oynayabilirler.

S

sergun26

Ziyaretçi
Thx. Sadece ülkemizde minecraft oynayanların durumunu düşünmen yeterliydi aslında :)
Zaten bunu düşünmüştüm, zorunlu yapmazsam problem çözülür. İnterneti iyi olanlar sunucu sitemden giriş yapıp sesleri dinamik olarak dinleyebilir.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Da best webmasta of da web! Peki birden fazla ses çalabiliyor mu acaba? Bir de "nefes nefese" kaldığında yavaşlaması ve zıplayamaması daha mantıklı olmaz mı?

S

sergun26

Ziyaretçi
Da best webmasta of da web! Peki birden fazla ses çalabiliyor mu acaba? Bir de "nefes nefese" kaldığında yavaşlaması ve zıplayamaması daha mantıklı olmaz mı?
Zaten oyuncu yavaşlıyor, 0:55'e bakarsanız yavaşlık veriyor, enerjisi dolunca siliyor.
Evet, sunucu disk alanı ve internet bağlantısı yeterli olduğu kadar ses yüklenebilir, komut yollanarak çalınabilir.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Oyundaki veriyi nasıl siteye yolluyorsun?
Siteden oyuna yollamayı buldum ama oyundan siteye yollamayı bulamadım.