Hikaye Yazıyoruz.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Yerlilerin içinde eski kız arkadaşı da vardır. Kız arkadaşı Asuna'nın Kirito'ya çahtığı gibi bi çahar, beyni yerinden fırlar, gözü pörtler, beyni lapa kıvamını aldığında da kız arkadaşı ve kabile o beyni afiyetle yer, sonra çocuk hortlar, hortlatan @MUHDE dir. Ama artık beyni olmadığından @faketaxidriver ın taksisinin altında ezilir. (Ne çehmiş .-.)

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Sonra çocuk ilahi söyleyerek tekrar canlanır eski kız arkadaşını beni neden aldattın diye tecavüz edip öldürür ama çocuk gaydır neden tecavüz ettiğini düşünür

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Annesi ortaya yaklaştığında ve bağıran karı geldiğinde birden gökkuşakları düşmeye ve patlamaya başlar. Sonra her yeri zombiler sarar. Uçan bir karakol hepsini öldürür. Sonra kurtlar gelir...

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ve tam aldığı zaman bunu yazmaya geldim şimdi gidiyorum bb yazarlar :olgun:
Bunu yazdığını bildiğim için konuya girmiştim şimdi gidiyorum bb :|[DOUBLEPOST=1430461262,1430461174][/DOUBLEPOST]
Annesi ortaya yaklaştığında ve bağıran karı geldiğinde birden gökkuşakları düşmeye ve patlamaya başlar. Sonra her yeri zombiler sarar. Uçan bir karakol hepsini öldürür. Sonra kurtlar gelir...
Kurtlara Tilkiler Kafa Atarlar Ve Ordan Ayı Çıkar Ayı Bir insanı Yer Ayı yediği insanı karnındayken döver ve ordan bir kedi yaklaşır
annesi...

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Psikopatın biri o osuruğu koklar ve mutasyona uğrar, artık dünyadaki her yaratığın karışmış biçimidir. (Bokböceği de buna dahil -_-)

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Çocuk koşarak kaçar ve pislik aramaya başlar :( Sonra bir kız görür....

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alarm Çalar ve uyanır 86 katlı 5 havuzlu evinin 666 bin metrekarelik bahçesine çıkar o sırada yukardan ilerminati gözü çocuğa ışın atmaya başlar

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve birden bir süper saiyan belirip her tarafa kamehameha atmaya başlar o sırada pro oyuncu illuminatiye quickcope atar ardından snoop dogın özel imalat uyuşturuscunu içen başka bir pro görünür o da 360 noscope atar ve MLG kavgası başlar illerminati ile savaşan mlg yenilir iller minati dünyayı yönetmeya başlar ve ardından 666 kişilik ordu illerminatiye ihanet eder ve herkes illerminatiye quikscope ve 360 no scope atar illerminati ölmeye başlar ve MLG golden freddy görünür
"Engage My Dog You Engrament Child" der ve birden smoke weed everyday çalar video montajı bitmiştirardından montajı yapan pcyi illerminati ele geçirir ve çocuğu kaçırır.

Bunuda atayım bu arada.