PaegonEra Online | MMORPG Çalışmalar

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ben dinledim de başkası dinlemedi. Her neyse, şu yayın ne zaman ve kanal hazır mı bi söyleyebilir misiniz? Mape "Selam canlı yayını unutmayın sevgilerle: Paegonera yönetimi" diye yazmışınız? Ama sonuç yok?
Sonucun olmadığını nereden çıkardınız acaba?

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Sonucun olmadığını nereden çıkardınız acaba?
Afedersiniz ama daha kanalın adını bile söylemediniz ben de oradan çıkardım ama galiba fazla aceleci davrandım. Böyle bir sunucunun yayınını beklemek bile zor, anlıyorsunuzdur. Ve ayrıca dynamicmapi eklemeniz iyi olmuş yoksa herkes burada çıldıracaktı zaten :(

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Teknik olarak direk siyasete girmiyor ya sanki bir grup ile dalga geçtik yani :p
===Belediye Çalışıyor===
Hiç kimse beni anlamıyıy devlet bize bakmıyıy espriye bakmıyıy bi sigorta yapsalar da gülünmeyen espriye gülseler ama yoh devlet bahmıyıy işte :( Şimdi dicek espri mi bu :(

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yayın bu adreste olacak.
Çok teşekkürler, takip ediyorum, başkaları tarafından da takip ediliyorsunuzdur.
ŞOH ŞOH ŞOH!
ESRARENGİZ ŞEKİL ÇÖZÜLDÜ! ENTİTY 303'ÜN BİR OLAYI OLDUĞU ANLAŞILDI!

Şaka bir yana, mape surface olarak bakarsanız, bunun değişik şekilli bir tarla olduğu belli oluyor :)

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkürler, takip ediyorum, başkaları tarafından da takip ediliyorsunuzdur.
ŞOH ŞOH ŞOH!
ESRARENGİZ ŞEKİL ÇÖZÜLDÜ! ENTİTY 303'ÜN BİR OLAYI OLDUĞU ANLAŞILDI!

Şaka bir yana, mape surface olarak bakarsanız, bunun değişik şekilli bir tarla olduğu belli oluyor :)
Dedim ben! UFO'lar tarlalara şekil çiziyorlar! Bunun gerçek olduğunu (olmadığını :p) biliyordum!

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Yayın yapıldı fakat kaydetmedik.
Sırf annem film izlemek için bilgisayara el koymasaydı, izleyebilecektim :'( Ama, o bilgisayar benimdi! Parasını bile ödemiştim! O acıklı anı kolay kolay unutamayacağım :'( (Dramatiğim berbattır ama şu an içimde fırtınalar kopuyor)

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yayın yapıldı fakat kaydetmedik.
Dün google chrome'u yan sayfaya almış ve twitch i açmış bir şekilde bekliyordum :(. (:D)[DOUBLEPOST=1430550156,1430550106][/DOUBLEPOST]
Sırf annem film izlemek için bilgisayara el koymasaydı, izleyebilecektim :'( Ama, o bilgisayar benimdi! Parasını bile ödemiştim! O acıklı anı kolay kolay unutamayacağım :'( (Dramatiğim berbattır ama şu an içimde fırtınalar kopuyor)
Bu acıları bende yaşamıştım öncelerde :D.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Yakında bir video çekme şansımız olabilir. Orada size sözlü olarak barış ve ben olursada karahan birçok şey anlatabiliriz. Malum yayında biraz loss vardı :)