[İyi mi?] Moonstalker forum sistemi

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Renkler çok cıvık duruyor. Onları değiştir lütfen. İnternet'te araştırırsan birbiri ile uyumlu olan renkler var mesela siyah-kırmızı bu gibi renkleri araştır ve siteni ona göre ayarla ki göze hitap etsin. Ayrıca çok düz ve özensiz olmuş, yazı kutucuklarının kenarlıkları fazla kalın ve sanırım bu yüzden göze hitap etmiyor. Bir de haberler sayfası yeşildi (ya da turkuaz o rengin adını bilmiyorum), forum sayfasına girdim sarıydı. Ondan sonra tekrar haberlere girdiğimde o da sarı olmuştu sanırım bu bir hata ve yapabilirsen düzeltmelisin.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Renkler çok cıvık duruyor. Onları değiştir lütfen. İnternet'te araştırırsan birbiri ile uyumlu olan renkler var mesela siyah-kırmızı bu gibi renkleri araştır ve siteni ona göre ayarla ki göze hitap etsin. Ayrıca çok düz ve özensiz olmuş, yazı kutucuklarının kenarlıkları fazla kalın ve sanırım bu yüzden göze hitap etmiyor. Bir de haberler sayfası yeşildi (ya da turkuaz o rengin adını bilmiyorum), forum sayfasına girdim sarıydı. Ondan sonra tekrar haberlere girdiğimde o da sarı olmuştu sanırım bu bir hata ve yapabilirsen düzeltmelisin.
Sanırım tam siteyi düzenlediğim zamanda girmişsin. Tekrar bakar mısın?[DOUBLEPOST=1430505088,1430504796][/DOUBLEPOST]
Sen onun ilk halini görecektin
Gördükten sonra *El Fatiha*
Aynen şöyleydi:

[DOUBLEPOST=1430505379][/DOUBLEPOST]Ve şu an ki hali:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
şu an renkler daha güzel olmuş ama hala eksik bir şeyler var. Arkaplan çok soluk duruyor güzel bir resim ile onu canlılaştırabilirsin. Mesela örnek olarak bu site kendi konseptine uygun bir fon tasarlamış sen de öyle yapabilirsin. Bir de sitenin logosunu hazırladın mı iş tamamdır. Ama hala şu cıvık renklerden kurtulmalısın.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
css ekle hadi hiç olmadı Photoshop'dan site tasarımı yap php ile kodla daha iyi olur inan bana
Bu arada saocraft.zip'i indirdim içine bakıyom şu an :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sitende ki o en altta bulunan yazı kutucuklarının kenarlık rengini kırmızı yapma bence çok cıvıtıyor diğer renklerin arasında. Sana internette tamamlayıcı renkleri araştırmanı öneririm eminim çok işine yarayacak. Eğer bize hangi renkleri kullanmamızı istediğimizi sorarsan fikir ayrılığı yaşanacağı için işin çok uzar. Tamamlayıcı renkleri araştır, kendine zevkine göre ve göze hitap edecek, cıvıtmayacak renkler kullan.
Bir de o altta ki yazıların arasında birazcık boşluk bırakırsan daha hoş duracağına inanıyorum.[DOUBLEPOST=1430506369,1430506198][/DOUBLEPOST]
Zaten css ve php ile kodluyorum.

Şimdi nasıl olmuş?
Ellerine sağlık ben çok beğendim yine de arka fona güzel, konseptine uygun bir resim şart. Özellikle site adının bulunduğu ve haberler, forum, giriş yap bölümleri çok güzel olmuş. Bu gidişle fazla uzun sürmeden site tasarımını bitireceğine inanıyorum.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Sitende ki o en altta bulunan yazı kutucuklarının kenarlık rengini kırmızı yapma bence çok cıvıtıyor diğer renklerin arasında. Sana internette tamamlayıcı renkleri araştırmanı öneririm eminim çok işine yarayacak. Eğer bize hangi renkleri kullanmamızı istediğimizi sorarsan fikir ayrılığı yaşanacağı için işin çok uzar. Tamamlayıcı renkleri araştır, kendine zevkine göre ve göze hitap edecek, cıvıtmayacak renkler kullan.
Bir de o altta ki yazıların arasında birazcık boşluk bırakırsan daha hoş duracağına inanıyorum.[DOUBLEPOST=1430506369,1430506198][/DOUBLEPOST]
Ellerine sağlık ben çok beğendim yine de arka fona güzel, konseptine uygun bir resim şart. Özellikle site adının bulunduğu ve haberler, forum, giriş yap bölümleri çok güzel olmuş. Bu gidişle fazla uzun sürmeden site tasarımını bitireceğine inanıyorum.
Şimdi nasıl olmuş?
H1'i de değiştirdim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi nasıl olmuş?
H1'i de değiştirdim.
Bana göre site adının turuncu olduğu şekli daha güzel yani kendini belli ediyordu orada. Ayrıca kırmızı kenarlıkları değiştirmende çok olmuş yine de renkler çok soluk duruyor. Biraz daha açık fazla cıvıtmayan renkler kullanırsan herkese hitap edebilecek bir tasarım yapmış olursun. Ha bu hala iyi değil mi? Asla bu hali ile de site harika duruyor ancak zevkler ve renkler farklıdır. Bu yüzden hiç acele etmeden biraz tamamlayıcı renkler ile ilgili bilgi toplarsan çok iyi bir tasarım yapabilirsin. Ellerine sağlık kısa sürede çok güzel bir tasarım yaptın.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Yeni resimler geldi.
Öncesi:

Sonrası:
[DOUBLEPOST=1430507935,1430507712][/DOUBLEPOST]Ve son olarak resim8 (Bundan sonra başka düzenleme yapmayacağım bence bu çok iyi oldu.)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yeni resimler geldi.
Öncesi:

Sonrası:
[DOUBLEPOST=1430507935,1430507712][/DOUBLEPOST]Ve son olarak resim8 (Bundan sonra başka düzenleme yapmayacağım bence bu çok iyi oldu.)
Çok iyi olmuş. Ellerine sağlık gittikçe güzelleştiriyorsun.
Arkaplan biraz fazla koyu gibi ama sen bilirsin...
Aynen bende onu farkettim çok boş duruyor gibi şöyle güzel bir resim hazırlayıp arkaplana yerleştirirsen tadından yenmez.