Castle Siege - KALE KUŞATMASI [FRAGMAN İÇERDE] ADRAGOS FARKIYLA ;)

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba arkadaşlar benim adım Adragos uzun zamandır map yüklemiyordum umarım beni unutan olmamıştır :) Herneyse hemen konuya giriyorum genel bir
hikayeye sahip olmayan kale kuşatması haritam tamamen eğlence içindir.

Haritamdan kısaca bahsetmem gerekirse:
[DİKKAT SPOİLER] Kendinizi Ulfric adında kıdemli bir imparatorun askeri olarak savaş meydanında buluyorsunuz. bir kaç ekipman seçimi ve diyaloglardan sonra
büyük bir savaşa atılıyorsunuz ve Kral Arthur'un yönetmenliğinde olan büyük ve askerleri bir o kadarda kuvvetli olan kalenin surlarını aşmış ve Kral Arthur'u öldürmeye
doğru gidiyorsunuz. Kılıcınızı çekin yanınıza Arthur'un rehin aldığı köleleri alarak kendi yoldaşların ile bilrikte savaşın ve kaleyi feth edin! Dikkat oyun içindeki boss'ları
unutmayalım :)

FRAGMAN/Trailer :

Mediafire link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NOT: HARİTA NE YAZIK KI MİNECRAFT 1.5.2 SÜRÜMÜ İÇİN GEÇERLİDİR VE CUSTOMNPC MODU GEREKMEKTEDİR. MERAK ETMEYİN HARİTANIN BULUNDUĞU LİNKİN İÇİNDE 1.5.2 İÇİN CUSTOMNPC MOD'U BULUNMAKTA!

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkürler umarım yaptıklarımı beğenmeye devam edersiniz :)

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
harita senin değil bence bunu belirtmelisin belki bazı düzenlemeler yapıp npcleri falan koydun onu söleyim yani :)

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Bir modu sahipinin iznini almadan paylaşamazsın telif hakkı için adamın sana dava açma hakkı var

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bir modu sahipinin iznini almadan paylaşamazsın telif hakkı için adamın sana dava açma hakkı var
Yav kardeşim şöle senin gibi boş insanlardan nefret ediyorum modu yapan herif millet indirsin kullansin diye yapiyo ozaman bütün mod paketi yapimcilarina dava açsin öle şey olurmu

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Yav kardeşim şöle senin gibi boş insanlardan nefret ediyorum modu yapan herif millet indirsin kullansin diye yapiyo ozaman bütün mod paketi yapimcilarina dava açsin öle şey olurmu
Boş insan ? Ben uyarımı yapıyom mod paketcileri yapımcılardan izin alıyo; almasa bile o onların suçu. Sen izin almadan paylaşmışsın + modu yapan herif millet indirsin diye yapıyo evet doğru ama linkleri para kazandıracak sitelere koyuyo yoksa bu devirde kimse babasının hayrına 1-2 ay çalışıp hiçbir çıkar gözetmeksizin paylaşmaz !!!!

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boş insan ? Ben uyarımı yapıyom mod paketcileri yapımcılardan izin alıyo; almasa bile o onların suçu. Sen izin almadan paylaşmışsın + modu yapan herif millet indirsin diye yapıyo evet doğru ama linkleri para kazandıracak sitelere koyuyo yoksa bu devirde kimse babasının hayrına 1-2 ay çalışıp hiçbir çıkar gözetmeksizin paylaşmaz !!!!
Yaş kaç panpa

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Modu yükleyip vermedim üstelik map için customnpc modu gereklidir dedim sende gidip o adamın koyduğu siteden indireceksin arkadaş!