Beyler Nolursunuz yardım edin :(

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler Ben bi pvp serveri üzerinde çalışıyorum fakat başlangıça hani doğar doğmaz 1 de kılıç ıron set fns falan veriyorya onu yapamadım 3 saattir nolursunuz ya :

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Komut Blogu ve Plaka yapabilirsin.
Kod: kit @p (kitismi)
Basana kiti verir.
Diger turlu misal liste yaparsin secerler onun icin MagicSigns lazim pkur...

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim essentiels var confige giriyorum 4 tane kit var düzenliyemedim kaç saattir yapabilirmisin ? lütfen ya

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim essentiels var confige giriyorum 4 tane kit var düzenliyemedim kaç saattir yapabilirmisin ? lütfen ya
Yaparim da suan mobildeyim bana saat 7-11 arasi yarin zaman ver o ara gir yapayim :) 5 Dakikami vile almaz...

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya nasıl yapıcam biraz anlat bari :( valla 3 saat olmuştur mapi yaptım her şey hazır başlangıçta item vermiyo :/

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen bana default bir kit yaz buraya bosluk ve hiza sirasina gore misal toolsu vuraya kopyala hizasi ile. Sonra ne koyayim soyle yazayim buraya kaynagi :)

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tools:
delay: 10
items:
- 272 1
- 273 1
- 274 1
- 275 1
usta kılıç fns olta yay ıron set ya

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim yaptım şimdi sorun şu serveri açıp kapıyorum config dosyası default haline dönüyor geri ? nolur cevap ver

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim yaptım şimdi sorun şu serveri açıp kapıyorum config dosyası default haline dönüyor geri ? nolur cevap ver
O zaman sey yap once ayar yapmadan once sunucuyu durdur , ardirdan o configi ac editle ama direk kapat a basma kaydet yap. Sonra sunucuyu ac...