Büyük Proje: Soccer Stadium

sizce başarılı olurmu?

• evet

Kullanılan: 4 40.0%
  • hayır

Kullanılan: 6 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu "Skype" ismi daha fazla bozulamaz diye düşünüyorum sonra birisi çıkıp haksız olduğumu gösteriyor.

PASAK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar katılmak isteyen varsa söylesin konuyu acayip hortlattık

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bikaç kere bukkit server kurmaya çalıştım olmadı. Ama sen kurarsan kullana biliriz.[DOUBLEPOST=1430648980,1430648888][/DOUBLEPOST]
Hay hay kaptan :D
Şu anda bende LiteLoader (Forge'un bi farklısı) ile kullandığım SinglePlayer World Editi var. Ve ilk başta bende yoktu arkadaşta vardı bende hiçbişey yüklü olmamasına rağmen ben girip kullanabiliyodum. O tarz bir şey yapabiliriz. Ki bu konudan önce biz böyle bi şeyi düşünmüştük, yani biz zaten bi stadyum üzerinde çalışıyoruz. Şansa bak ki konu da biz başladıktan yarım saat sonra açılmış :D WE sayesinde bitmeye yaklaştık, 75%'si falan bitti. Düşün, sadece saha kısmı 90x45, ama WE çok kolaylaştırıyor.
Bu arada söyleyeceğim bir şey, kısa aralıklarla mapi yedekle çünkü grieflenebilir, hiçbirimiz emeğimizin boşa gitmesini istemez.

PASAK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu anda bende LiteLoader (Forge'un bi farklısı) ile kullandığım SinglePlayer World Editi var. Ve ilk başta bende yoktu arkadaşta vardı bende hiçbişey yüklü olmamasına rağmen ben girip kullanabiliyodum. O tarz bir şey yapabiliriz. Ki bu konudan önce biz böyle bi şeyi düşünmüştük, yani biz zaten bi stadyum üzerinde çalışıyoruz. Şansa bak ki konu da biz başladıktan yarım saat sonra açılmış :D WE sayesinde bitmeye yaklaştık, 75%'si falan bitti. Düşün, sadece saha kısmı 90x45, ama WE çok kolaylaştırıyor.
Bu arada söyleyeceğim bir şey, kısa aralıklarla mapi yedekle çünkü grieflenebilir, hiçbirimiz emeğimizin boşa gitmesini istemez.
Önerin için teşekürler zaten 1 builder var öbür kişiler komutla uğraşacak