1 Bilgi 3 Kişi

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yukarıda verilen bilgilerin bazıları abartılıdır.
Mavi balinaların kalbi o kadar büyüktür ki bir insan atardamarları içerisinde rahatlıkla yüzebilir.

@LokumReyiz
@McKoray
@OrnitorenkAdam

Bir mavi balinanın kalbi yaklaşık bir 6 kişilik otomobil kadardır. En büyük atardamar olan aourtun kalpten çıkışı ise 1,5 metreden daha kısa bir çapa sahiptir.

Daha önce duydum yada duymadım bilmiyorum ama tanıdık geliyor :(

B52 Stratoforrestın futbol sahası kadar bir radar izi varken B2 Spiritinnin sadece bir sivrisinek kadar radar izi vardir

@Jawsome
@ColdFireTR
@Pottopullowa :(
radar izi haritada beliren bir alanı gösteren bir şey değildir. radar izi bir cismin yelen dalgaları ne kadar yansıtıp yansıtmadığıyla alakalı birşeydir. Tanımı senin yaptığın gibi yapmak malesef doğru olmadı.
Bir Havuzda Yüzdüğünüzde Yaklaşık Bir, İki Saat Arası Yüzerseniz Yarım Litre Civarı İdrar Yutarsınız.

@McKoray
@Minecraftplayerr
@ExtendedFox
Buda herzaman için geçerli değildir. Böyle birşeyin olması için havuzun yarıaının idrardan oluşması gerekirsi ve eğer öyle bir havuz bulsaydın buna girmeyeceğinede eminim.
İnsanlık tarihi boyunca çıkarılan altınların 200 kat fazlası, okyanuslarda bulunmaktadır.

@LordTs
@Quaris
@KadirBerk
İnsanlık tarihi boyunca çıkarılan altının yaklaşık 155 bin ton olduğu tahmin edilmekte ve dünyada amerikan jeolejik araştırmasına göre çıkartılabilir 52 bin ton daha olduğu düşünülüyor.
ilginç bir bilgiymiş :p

insanın düşünce enerjisiyle cisimleri hareket ettirmesi imkanlıdır.
Bkz:Telekinezi

@BurnerTroll
@abdullah2323
@Ragnarak
Bu bilimsel olarak doğruluğu yada yanlışlığı kanıtlanılamamış birşeydir yani dediğin doğru

Ve benden de bir bilgi:
4 "dört" yazılışında içerdiği harf sayısı kadar değere sahip olan tek sayıdır.

@aradabir007
@Ranork
@Hsbas

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yukarıda verilen bilgilerin bazıları abartılıdır.

Bir mavi balinanın kalbi yaklaşık bir otomobil kadardır. En büyük atardamar olan aourtun kalpten çıkışı ise 1,5 metreden daha kısa bir çapa sahiptir.

radar izi haritada beliren bir alanı gösteren bir şey değildir. radar izi bir cismin yelen dalgaları ne kadar yansıtıp yansıtmadığıyla alakalı birşeydir. Tanımı senin yaptığın gibi yapmak malesef doğru olmadı.

Buda herzaman için geçerli değildir. Böyle birşeyin olması için havuzun yarıaının idrardan oluşması gerekirsi ve eğer öyle bir havuz bulsaydın buna girmeyeceğinede eminim.

İnsanlık tarihi boyunca çıkarılan altının yaklaşık 155 bin ton olduğu tahmin edilmekte ve dünyada amerikan jeolejik araştırmasına göre çıkartılabilir 52 bin ton daha olduğu düşünülüyor.

Bu bilimsel olarak doğruluğu yada yanlışlığı kanıtlanılamamış birşeydir yani dediğin doğru

Ve benden de bir bilgi:
4 "dört" yazılışında içerdiği harf sayısı kadar değere sahip olan tek sayıdır.

@aradabir007
@Ranork
@Hsbas
Çeviremedim ondan oldu o sorun :(

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok büyük bir insan kitlesine salakmı diyosun ? telekinezi gerçektir... deneyebilirsin

karıncalar kendi ağırlıklarının 50 katını taşıyabiliyormuş, bir insanın tır taşıması gibi bir şey

@BurnerTroll
@abdullah2323
@Ragnar
Denedim şu anda kumandayı kaldırıp televizyonun camını kırdım şu andan ailemden azar işitiyorum teşekkürler gökçe sana borçluyum ^_^

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 sayısı japonlarda "uğursuz" olarak kabul edilir. (Sırf bu yüzden otoparklar daki sayılarda 4 yerine 1+3 yazılır. Asansörlerde ise 4 yerine f harfi kullanılır. Ve okulda 4 sayısı öğretilmez. Kısacası bir Japonya sinirlendiyseniz ona 4 sayısı ile dolu bir dosya göndermeniz yeterli :).)
@umut_
@RedFail
Ve son olarak:
@rayandu06

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Percy Jackson'dan okumuştum
'Frank 7 sayısını görünce oradan uzaklaş evlat, çünkü 7 çin mitolojisinde uğursuzluğun simgesidir' diye yazmıştı
(bkz; 7 kötü kardeş)
4 sayısının uğursuz olma nedenini japoncada 4 ile ölüm'ün okunuşunun(Tabi japoncasının) birbirine benzer olması diye biliyorum ama emin değilim