- En iyi cevaplar
- 0
Bir insanın kalbi yaşamı boyunca yaklaşık 2 milyon kere atar(mış!).
Mavi balinaların kalbi o kadar büyüktür ki bir insan atardamarları içerisinde rahatlıkla yüzebilir.
@LokumReyiz
@McKoray
@OrnitorenkAdam
radar izi haritada beliren bir alanı gösteren bir şey değildir. radar izi bir cismin yelen dalgaları ne kadar yansıtıp yansıtmadığıyla alakalı birşeydir. Tanımı senin yaptığın gibi yapmak malesef doğru olmadı.Daha önce duydum yada duymadım bilmiyorum ama tanıdık geliyor
B52 Stratoforrestın futbol sahası kadar bir radar izi varken B2 Spiritinnin sadece bir sivrisinek kadar radar izi vardir
@Jawsome
@ColdFireTR
@Pottopullowa![]()
Buda herzaman için geçerli değildir. Böyle birşeyin olması için havuzun yarıaının idrardan oluşması gerekirsi ve eğer öyle bir havuz bulsaydın buna girmeyeceğinede eminim.Bir Havuzda Yüzdüğünüzde Yaklaşık Bir, İki Saat Arası Yüzerseniz Yarım Litre Civarı İdrar Yutarsınız.
@McKoray
@Minecraftplayerr
@ExtendedFox
İnsanlık tarihi boyunca çıkarılan altının yaklaşık 155 bin ton olduğu tahmin edilmekte ve dünyada amerikan jeolejik araştırmasına göre çıkartılabilir 52 bin ton daha olduğu düşünülüyor.İnsanlık tarihi boyunca çıkarılan altınların 200 kat fazlası, okyanuslarda bulunmaktadır.
@LordTs
@Quaris
@KadirBerk
Bu bilimsel olarak doğruluğu yada yanlışlığı kanıtlanılamamış birşeydir yani dediğin doğruilginç bir bilgiymiş
insanın düşünce enerjisiyle cisimleri hareket ettirmesi imkanlıdır.
Bkz:Telekinezi
@BurnerTroll
@abdullah2323
@Ragnarak
Çeviremedim ondan oldu o sorunYukarıda verilen bilgilerin bazıları abartılıdır.
Bir mavi balinanın kalbi yaklaşık bir otomobil kadardır. En büyük atardamar olan aourtun kalpten çıkışı ise 1,5 metreden daha kısa bir çapa sahiptir.
![]()
radar izi haritada beliren bir alanı gösteren bir şey değildir. radar izi bir cismin yelen dalgaları ne kadar yansıtıp yansıtmadığıyla alakalı birşeydir. Tanımı senin yaptığın gibi yapmak malesef doğru olmadı.
Buda herzaman için geçerli değildir. Böyle birşeyin olması için havuzun yarıaının idrardan oluşması gerekirsi ve eğer öyle bir havuz bulsaydın buna girmeyeceğinede eminim.
İnsanlık tarihi boyunca çıkarılan altının yaklaşık 155 bin ton olduğu tahmin edilmekte ve dünyada amerikan jeolejik araştırmasına göre çıkartılabilir 52 bin ton daha olduğu düşünülüyor.
Bu bilimsel olarak doğruluğu yada yanlışlığı kanıtlanılamamış birşeydir yani dediğin doğru
Ve benden de bir bilgi:
4 "dört" yazılışında içerdiği harf sayısı kadar değere sahip olan tek sayıdır.
@aradabir007
@Ranork
@Hsbas
Denedim şu anda kumandayı kaldırıp televizyonun camını kırdım şu andan ailemden azar işitiyorum teşekkürler gökçe sana borçluyumÇok büyük bir insan kitlesine salakmı diyosun ? telekinezi gerçektir... deneyebilirsin
karıncalar kendi ağırlıklarının 50 katını taşıyabiliyormuş, bir insanın tır taşıması gibi bir şey
@BurnerTroll
@abdullah2323
@Ragnar
7 değil miydi ?4 sayısı japonlarda "uğursuz" olarak kabul edilir. (Sırf bu yüzden otoparklar daki sayılarda 4 yerine 1+3 yazılır. Asansörlerde ise 4 yerine f harfi kullanılır. Ve okulda 4 sayısı öğretilmez. Kısacası bir Japonya sinirlendiyseniz ona 4 sayısı ile dolu bir dosya göndermeniz yeterli.)
@umut_
@RedFail
Ve son olarak:
@rayandu06
Hayır, maalesef 4 sayısı onlar için hem lanetli hemde şeytani sayıdır (sayıymış...).7 değil miydi ?![]()
Percy Jackson'dan okumuştumHayır, maalesef 4 sayısı onlar için hem lanetli hemde şeytani sayıdır (sayıymış...).
4 sayısının uğursuz olma nedenini japoncada 4 ile ölüm'ün okunuşunun(Tabi japoncasının) birbirine benzer olması diye biliyorum ama emin değilimPercy Jackson'dan okumuştum
'Frank 7 sayısını görünce oradan uzaklaş evlat, çünkü 7 çin mitolojisinde uğursuzluğun simgesidir' diye yazmıştı
(bkz; 7 kötü kardeş)
Demek ki japonlarda 2 uğursuz rakam varmış...4 sayısının uğursuz olma nedenini japoncada 4 ile ölüm'ün okunuşunun(Tabi japoncasının) birbirine benzer olması diye biliyorum ama emin değilim