Yeni Acilacak Faction Sunucu Isim Önerileri[NITRADO]

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ingilizce olmasin demisim. Bizim faction'umuzu göreceksiniz.
O zaman Faction da değil, Klan desen fena olmaz. Di mi? Dİ Mİ?! *Dalga geçiyor alınmayınız*
ToplumFaction geldi bir anda aklıma.
Belki ÖlümcülFactiontakımı *Çok mantıklı olmasa bile.*
FactionOyunları. Evet, açlık oyunlarına gönderme.

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
O zaman Faction da değil, Klan desen fena olmaz. Di mi? Dİ Mİ?! *Dalga geçiyor alınmayınız*
ToplumFaction geldi bir anda aklıma.
Belki ÖlümcülFactiontakımı *Çok mantıklı olmasa bile.*
FactionOyunları. Evet, açlık oyunlarına gönderme.
Ben ismi ingilizce söyleme dedim sen faction degil klan de diyorsun.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Şimdi Faction istersen anlarız ki "Gereksiz bir sunucu daha" E yani bıktırdınız açıkçası. Biz havuzda boğuluyoruz siz ise havuza daha çok su katmak için çırpınıyorsunuz. En azından hub yap minigame koy. Neyse, isim arıyorsan ve TÜRKÇE isteyip de çok ilgi çeksin diyorsan olmaz yani. Çoğu tutulan türk sunucusunun ismi ya ingilizce ya da anlamsız bir kelimeden oluşuyor yani bu istediğin şeyler zıt sayılır. Ayrıca, @Iskefiyeli18 de demiş, o sunucunun ismini de senin bulman lazım ki kendi sunucum diyebilesin. E arkadaş haklı ona bir şey diyemezsin. Ama madem ısrar ediyorsun, al sana isim önerisi:
play.mcdunyasi.net (çok klasik oldu farkındayım)

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Şimdi Faction istersen anlarız ki "Gereksiz bir sunucu daha" E yani bıktırdınız açıkçası. Biz havuzda boğuluyoruz siz ise havuza daha çok su katmak için çırpınıyorsunuz. En azından hub yap minigame koy. Neyse, isim arıyorsan ve TÜRKÇE isteyip de çok ilgi çeksin diyorsan olmaz yani. Çoğu tutulan türk sunucusunun ismi ya ingilizce ya da anlamsız bir kelimeden oluşuyor yani bu istediğin şeyler zıt sayılır. Ayrıca, @Iskefiyeli18 de demiş, o sunucunun ismini de senin bulman lazım ki kendi sunucum diyebilesin. E arkadaş haklı ona bir şey diyemezsin. Ama madem ısrar ediyorsun, al sana isim önerisi:
play.mcdunyasi.net (çok klasik oldu farkındayım)
Sana onerini soyle demedim,isim öner dedim.
Gereksiz bir sunucu daha bıktırdiniz acikcasi demissin? Para benim kardesim istediğim tur kurarım sunucuyu. Bu kadar konuşmana lüzum yok. Sadece isim öner dedim telrar soyliyim de belki anlamazsin laftan. Ayrica @Iskefiyeli18 'de demis diyorsun. Adamin dediginin devamini da okusaydin adamin sonra saka yaptigini anlardin.
Ve ayrica @Iskefiyeli18 ismini dr senin bulman lazim ki kendi sunucum diyebilesin demiş. Ve sen de bunu bir daha soyluyorsun. (Bos yere).
İstemiyorum kardesim onerini.

Tovehi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MineBine ismini kullanabilirsin bence gayet kaliteli bir isim olmuş. Aşağıdaki IP'lerden birini seçmelisin.
play.minebine.net
mc.minebine.net
minebine.nitrado.net