Steve' in İntikamı Hakkındaki Görüşleriniz Neler?

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ortaya koyduğumuz proje hakkında neler düşündüğünüzü merak ettik. şu an dizi çalışmalarının %50 kısmını atlattık gibi, ama bu dizi hakkında neler düşünüyorsunuz? Konusu nasıl veya izlenebilirliği konusunda görüşlerinizi almak istiyoruz. Biz sonuna kadar bu projenin arkasında olacağız ama bir de sizin ağzınızdan duymak istedik.

FRAGMAN

ARA ÇEKİMLER

RESMİ YOUTUBE KANALI:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RESMİ FACEBOOK SAYFASI:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Fragman dediğin şeyden pek bir şey anlamadım. *sigh*
Kısa kesitten de hoşlanmadım, merdivenden çıkmasını ne yapayım ben?
Ayrıca dikkatli yaz, Kısa Kesit. "Kesitler" olması için yanına bir tane daha lazım.

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fragman dediğin şeyden pek bir şey anlamadım. *sigh*
Kısa kesitten de hoşlanmadım, merdivenden çıkmasını ne yapayım ben?
Ayrıca dikkatli yaz, Kısa Kesit. "Kesitler" olması için yanına bir tane daha lazım.
Fragman kısmında bir şey anlamaman mümkün değil, her şey açık ve net yazılı. Ancak okuma yazması olmayan biri anlamayabilir yanlış anlama. 2. dediğinde haklısın, yanlış telafuz etmişim.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Fragman kısmında bir şey anlamaman mümkün değil, her şey açık ve net yazılı. Ancak okuma yazması olmayan biri anlamayabilir yanlış anlama. 2. dediğinde haklısın, yanlış telafuz etmişim.
Asıl sorun şu ki Yazılı olduğunda da Fragman olmuyor. Eğer öyle olacaksa sadece bir ss alıp buraya koyman o son kısımdaki Sniper sahnesinden daha iyi olurmuş.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırsam tek kişi çalışıyorsun, daha iyi sonuçlar elde etmek için bence bir ekibin olmalı. Ve, filmde mod kullanmanın önermem (ha, shader kullanırsan bir şey diyemem.) onun dışında bir sorun yok :).

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Anlamadığın şeyi söyler misin o zaman neyi anlamadın fragmanda?
Ya demek istediğim şu, fragman demen için herhangi bir sahneyi gösterip Hype yapman lazım. Fragman zaten Hype içindir, değil mi?
Ama burada görebildiğimiz tek şey. Bir ev. Ve bir ok. Yani okun kime atıldığını bile göremiyoruz! Bu demek oluyor ki Fragman yeterince bilgi veremiyor. Tek bu yönünü beğenmedim. Yani eğer o kısmı çıkarıp sadece girişteki resmi koysaydın bence çok daha rahat olabilirdi. Yani anlamamak değil konu :3

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya demek istediğim şu, fragman demen için herhangi bir sahneyi gösterip Hype yapman lazım. Fragman zaten Hype içindir, değil mi?
Ama burada görebildiğimiz tek şey. Bir ev. Ve bir ok. Yani okun kime atıldığını bile göremiyoruz! Bu demek oluyor ki Fragman yeterince bilgi veremiyor. Tek bu yönünü beğenmedim. Yani eğer o kısmı çıkarıp sadece girişteki resmi koysaydın bence çok daha rahat olabilirdi. Yani anlamamak değil konu :3
Fragman aynı zamanda tanıtım filmidir aynı zamanda. Öğrenmen gereken zaten videonun başında yazanlardı sondaki videoya gelecek olursak aslında anlaşılabilirliği dediğin gibi biraz tartışılır ama dediğim gibi gereken her şey belirtildi videoda.

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırsam tek kişi çalışıyorsun, daha iyi sonuçlar elde etmek için bence bir ekibin olmalı. Ve, filmde mod kullanmanın önermem (ha, shader kullanırsan bir şey diyemem.) onun dışında bir sorun yok :).
Teşekkür ederim. Videoyu bir de dışarıdan çeken olacak mod kullanmayacağız. Yorumun için tekrar teşekkür ederim.
HOŞ GÖZÜKÜYOR SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
Teşekkürler :D