Modpack Out Of Memory veya Kapanma Sorunu!

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Beyler sistem ile alakası olmayan bir sorundur. Önceden sorunsuz çalışıyordu tüm modpacklar kendi kendine kapanmaz veya Out Of Memory hatası vermezdi. Örneğin bir modpacktayım dil değiştireceğim Türkçeye tıklıyorum kapanıyor kendi kendine veya VSYNC kapatıyorum kapanıyor yine. Map açarken Out Of Memory diyor. Daha önce hiçbir modpackta olmazdı şimdi çoğu modpackta hatta hepsinde olmaya başladı. Adam akıllı çalışmıyor modpacklar. Technic, AtLauncher, FTB. Bir Minecraft adam gibi çalışıyor o kadar. Önceden çalışıyordu sonradan bir şeyler oldu. Daha bu gün bir ara çalıştırmıştım Javaya 2048 MB ram verdim o ara çalışmıştı. Sonra tekrar deniyim dedim ikinci defa deneyince yine aynı hatayı verdi. Ama önceden olmuyordu ilk defa oluyor. Ve sürekli oluyor 1 defa çalıştırabildim o kadar. Her şeyi kapattım yine olmuyor.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi launcher ise tüm dosyalarını sil ve yeniden yükle. Diğer modpacklerden kalıntı kalıyor. Her açılışta daha fazla kalıntı olduğu için sonradan çalışmadı. Bende de aynı hata vardı. Böyle düzelttim :)

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi launcher ise tüm dosyalarını sil ve yeniden yükle. Diğer modpacklerden kalıntı kalıyor. Her açılışta daha fazla kalıntı olduğu için sonradan çalışmadı. Bende de aynı hata vardı. Böyle düzelttim :)
Ram kaç GB ?? "Memory" diyor. Ramdan kaynaklanan bir sorun. Çok yük gelince yer kalmıyor ve yer kalmadı diyip kapatmak zorunda kalıyor.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Ram kaç GB ?? "Memory" diyor. Ramdan kaynaklanan bir sorun. Çok yük gelince yer kalmıyor ve yer kalmadı diyip kapatmak zorunda kalıyor.
Her zaman oluyor ama. Tüm uygulamaları kapatıom görev yöneticiside açık yer olduğu gözüküyor. 1-1,5 GB ram varken veriyor hatayı sürekli. Uygulamaları kapattım 2 GB etti yine hata veriyor. 4 GB Ram var.[DOUBLEPOST=1430863206,1430846395][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bazen kendi kendine kapanıyor bazı modpacklar hiç açılmıyor. Bazılarında ise Out Of Memory der. Önceden böyle değildi şimdi adam gibi oynayamamaya başladım modpackları. Dünyada en sorunlu uygulamanın Java olduğunu görüyorum.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Vsync niye kapatiyorsun ki?

Modpacklerden pek anlamam 16 GB ram var bilgisayarda minecraftın bi ara 6 gb ram yediğine şahit olmuştum. 4 GB yeterli olmayabilir.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Vsync niye kapatiyorsun ki?

Modpacklerden pek anlamam 16 GB ram var bilgisayarda minecraftın bi ara 6 gb ram yediğine şahit olmuştum. 4 GB yeterli olmayabilir.

Bug kontrol için. Demek ki sorunlu. Türkçe dili seçerken de kapanıyor otomatik.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Java 64 bitti değil mi.

32 bit java ama önceden sorun olmuyordu. Şöyle bir sorun daha var. Skyfactory var Atlauncher'de. Önce en yeni sürüm 1.6 denedim çalıştı. Ama 1.3 sürümü açınca açılmıyor buda ilginç. Eski sürüm değil yeni sürüm açılıyor neden böyle şimdi bu?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
32 bit java ama önceden sorun olmuyordu. Şöyle bir sorun daha var. Skyfactory var Atlauncher'de. Önce en yeni sürüm 1.6 denedim çalıştı. Ama 1.3 sürümü açınca açılmıyor buda ilginç. Eski sürüm değil yeni sürüm açılıyor neden böyle şimdi bu?
Java 8 ise öyle oluyor malesefki. Eski sürüm modpackler Java 7 istiyor.