Daha hızlı yazabilen var mı acaba ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Fakat hızlı yazmayı etkileyen dış etmenler önemlidir.
Klavyenin yumuşak olması,odaklanmak,heyecan ve benzeri Etkenler sonucu etkileyebilir.Taş klavye kullanan biriyle kaymak gibi klavye kullanan bir kişiyi rekabet ettirmek anlamsız olur.
Benimki taş gibi vallahi :D Geçebilen varsa kolay gelsin.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Benim klavyeyi görsen o zaman ağlarsın.
Demir mübarek :p
Bu arada sadece 2'miz kapışıyo gibi oldu.
Başkalarının yapabilceğini sanmıyorum :D (Yani bu forumda yoktur.)

Aklıma bir espiri geldi bu arada :D
Polis'i arıyorum birinciliğimi çaldın !
:D Acaba böyle yarışmalara girsem 1. olur muyum Türkiye'de? Herhalde olurum canım :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Dershanem olmasa gecenin körüne kadar deneyip geçerdim belki :D (Şu an gidicem yani :p)
Uğraşıyor musun o skorları yapmak için? Açıkçası ben iki defa oynadım o iki skoru yaptım, tahminimce sende benim gibi Java Developer'sın elin hızlı olduğuna göre. Yanılıyor muyum? :D[DOUBLEPOST=1430909387,1430908167][/DOUBLEPOST]
Adamım Ya :D
Canlı Yayında Birde
Daha da oynamam bu oyunu, ellerim alev aldı bir yerden sonra full takılmaya başladım klavyenin 2 yıllık ömrünü harcadım ya..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
YAZMAYI BIRAK DEDİ AMA HİÇ HATAM YOK BENCE BU SİTE ABİDİK GUGİDİK ŞEYLER GİDİN DERS ÇALIŞIN :D

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Uğraşıyor musun o skorları yapmak için? Açıkçası ben iki defa oynadım o iki skoru yaptım, tahminimce sende benim gibi Java Developer'sın elin hızlı olduğuna göre. Yanılıyor muyum? :D[DOUBLEPOST=1430909387,1430908167][/DOUBLEPOST]
Daha da oynamam bu oyunu, ellerim alev aldı bir yerden sonra full takılmaya başladım klavyenin 2 yıllık ömrünü harcadım ya..

Ben Javayla uğraşmadan öncede böyleydi ama Java'dan sonra daha hızlı oldu gibi :D
Bu arada gerçekten Javayla ilgilendiğimi bilmiyor muydun :D
Benim yaptığım pluginin konusuna yorum atmıştın :D