Ne alaka Particle effect oyunu silip baştan kurduğuma rağmen hala devam ediyorÇatal sok geçer.
Particle effect olabilir belki,yükseklik verebilir misin ?
Aynı texturepackı arkadaşla kullanıyoruz arkadaşta sıkıntı yok karıncalanmada yokYağmur yağıyor olabilir. Texturepackte yağmur texturesinin değişmediğine emin misin?
Kalıyor tüm dokupaketlerini kullanıyorum gene aynı default da bileDoku paketini çıkarınca sıkıntı kalıyor mu ?
Heryerde oluyor koyu renkli bloklarda çok belli oluyorBaşka bir dünyada oluyor mu peki ?
Diğer oyunlarda her hangi bir görüntü sıkıntısı yaşıyor musun ?(Minecraft kadar bilgisayar zorlayan bir oyun)
assassin's creed brohood da tam ekranda oynarken kasıyor pencere modunda kasmıyorDiğer oyunlarda her hangi bir görüntü sıkıntısı yaşıyor musun ?(Minecraft kadar bilgisayar zorlayan bir oyun)
bir kaç ay önce oluyordu fakat pcye format attım şuanda o oyun yokOyun ayarlarını en düşüğe getir,görüş açısı en düşükte,diğer ayarlar ise kapalı olsun.Daha sonra oyuna gir hala var mı bir bak.
Çözünürlük 75 hz olamaz, fakat yenileme hızı 75 hz olabilir.Ekran çözünürlüğünü fln 75 hz yap(umarum tutar)
Bilgisayar veya ekran kartı önerirmisinEkran kartın folloş oluyor olabilir,ki bence folloş olmuş olacak.
Bilgisayarın dizüstü ise ekran kartını değiştiremessin.Ayrıca bütçen kaç?Ona göre sana tavsiye vereceğim.Bilgisayar veya ekran kartı önerirmisin
Edit: Bazen 1-2 günde bir bluescreen hatası alıyorum