Mertka
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Masaüstü fakat sen bana bilgisayar bul max. bütçe 2500 Tl olabilirBilgisayarın dizüstü ise ekran kartını değiştiremessin.Ayrıca bütçen kaç?Ona göre sana tavsiye vereceğim.
Masaüstü fakat sen bana bilgisayar bul max. bütçe 2500 Tl olabilirBilgisayarın dizüstü ise ekran kartını değiştiremessin.Ayrıca bütçen kaç?Ona göre sana tavsiye vereceğim.
bunu yap bunu d![]()
Edit: 8 yıllık bilgisayardan ne beklenirDriverlar güncel
Bilgisayar toplamanı öneririm daha ucuza geliyor ama böyle işlerden anlamıyorsan direk bilgisayar al derim.Monsternotebook'un dizüstü PC lerini öneririm.Masaüstü fakat sen bana bilgisayar bul max. bütçe 2500 Tl olabilir
8 yıl önce çıkmış bir laptopun win 7 kaldırabileceğini düşünmüyorum...![]()
Edit: 8 yıllık bilgisayardan ne beklenirDriverlar güncel
Fazla hatırlamıyorum fakat 8 yıl olduğundan eminim marka exper görsen sanki yeni model gibi[DOUBLEPOST=1430934903,1430934710][/DOUBLEPOST]8 yıl önce çıkmış bir laptopun win 7 kaldırabileceğini düşünmüyorum...
Onuda yaptım fakat ilerilerde dalgalanma oluyor Not: Chunklar 4 de parçacıklar azaltılmış kısacası düşüktebunu yap bunu d
Anisotropic Filtering Ve Mipmap Leveli RFullersen Olurd Die Biliyorum
Monster olabilir bazı kişilerin oyun pclerinden menun olduklarını duydumBilgisayar toplamanı öneririm daha ucuza geliyor ama böyle işlerden anlamıyorsan direk bilgisayar al derim.Monsternotebook'un dizüstü PC lerini öneririm.
Monster pc pahalı bea :-( 1.5 2.0 milyara iyi bir pc topların benceFazla hatırlamıyorum fakat 8 yıl olduğundan eminim marka exper görsen sanki yeni model gibi[DOUBLEPOST=1430934903,1430934710][/DOUBLEPOST]
Onuda yaptım fakat ilerilerde dalgalanma oluyor Not: Chunklar 4 de parçacıklar azaltılmış kısacası düşükte
[DOUBLEPOST=1430935157][/DOUBLEPOST]![]()
Monster olabilir bazı kişilerin oyun pclerinden menun olduklarını duydum
SenceLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.iyimi fiyatıda uygun
Bence çok iyi bu fiyata.Fazla hatırlamıyorum fakat 8 yıl olduğundan eminim marka exper görsen sanki yeni model gibi[DOUBLEPOST=1430934903,1430934710][/DOUBLEPOST]
Onuda yaptım fakat ilerilerde dalgalanma oluyor Not: Chunklar 4 de parçacıklar azaltılmış kısacası düşükte
[DOUBLEPOST=1430935157][/DOUBLEPOST]![]()
Monster olabilir bazı kişilerin oyun pclerinden menun olduklarını duydum
SenceLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.iyimi fiyatıda uygun
11 yıllık bilgisayara Windows 7 64 bit kurdum get rekt.8 yıl önce çıkmış bir laptopun win 7 kaldırabileceğini düşünmüyorum...
Marioda bile kasıyordur o ama.11 yıllık bilgisayara Windows 7 64 bit kurdum get rekt.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
9 yıl önce Prince of Persia warrior within oynatiyordu. Marionun kasmasi imkansız. Ayrıca ekran kartı upgradesi yapıldı en son (gt 420 taktik)Marioda bile kasıyordur o ama.
11 yıl önce gt 420 varmıydı?9 yıl önce Prince of Persia warrior within oynatiyordu. Marionun kasmasi imkansız. Ayrıca ekran kartı upgradesi yapıldı en son (gt 420 taktik)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Gt 420 o bilgisayara 2014 yılında takıldı.yıl önce gt 420 varmıydı?