Android Oyun Önerileri

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Herkese merhabalar,bu konumda sizlere size bir kaç Android oyunu önereceğim.
Arkadaşlar arada sırada güncelleyeceğim o yüzden takip edin =)

1-Dragon Hills
Bu oyunumuzda bir kız var ve kulede sıkışmış,bir kaç şovalye geliyor ve parayı çalıp gidiyorlar.Sonra bu kız
sinirleniyor ve ejderha ile önüne geleni yiyor,eziyor,kesiyor,doğruyor istediğini yapıyor.Kısacası bizim bir
ejderhamız var.Bu uçamıyor sürüngen bir ejderha ve yerin içine girebiliyoruz.Eğer fazla kalırsak
canımız gitmeyebaşlıyor ve hızlı hızlı ölüyoruz.Bu kadar çabuk ölmemek için zırh ve kalp satın
alın.Zırh sizincanınızı çoğaltır kalp ise öldüğünüzde yeniden diriltir ve bunlar paralıdır.
Bu paralargezindiğin yolda karşınıza çıkacaktır.Ayrıca oyunda 2 tane ek
Ejderha vardır.Birincisini 5. Levele geldiğinizde alabilirsiniz ikincisini
15. levele geldiğinizde alabilirsiniz.Bunlar neredeyse yenilmezdir ;
Giant Black Dragon - Lord of Skies

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2-Jelly Jump
Oyun sizi sinirlendirebilir fakat masa başında oturanlar için güzel bir oyun denilebilir.Oyunumuzda bir jel var o biziz ve aşağıdan gelen siyah bir sıvı bize doğru geliyor
bu siyah suya değersek ölüyoruz o yüzden zıplamamamız lazım.Tepememiz zamanla kapanıyor ve bu yüzden kapanmadan önce zıplamalı ve kapandıktan sonra
üstünde bulunmalıyız.Birde zıpladığımız yerlerde bir kaç parçacıklar olabilir bunları alıyoruz ve biriktiriyoruz.Sonunda ise yeni bir jel elde ediyoruz.

3-Stickman Warriors
Güzel bir oyun diye düşündüm ve sizin beğeneceğinizi düşünüyorum.Ben böyle oyunları çok hoş bulurum.Oyunda
biz bir çöp adamız ve karşımızda çöp adam veya çöp adamlar var.Bildiğiniz uçuyoruz havada orasına burasına
vurmaya çalışıyoruz ve bazı bölümleri cidden çok zor olabiliyor.Bir de arada sırada bize silah veriyor.

4-MLG Bird
Bu oyun bildiğimiz Flappy Bird fakat MLG hali.Oyunumuzda biz bir kuşuz ve her dokunduğumuzda biraz daha yükseliyoruz.Tepedeki ve aşağıdaki duvarların arasından geçmeye çalışıyoruz.Oyunda karşımıza bir kaç şey çıkabilir Mesela ; İllimunati,MountainDew,Smoke vb.

Not = Oyunun resimlerinden altında gelen logoya tıklarsanız indirme linkine
gidersiniz.Ayrıca dediğiniz oyunlara bakacağım fakat şu an bakamıyorum.
Devamı Gelecektir...

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 tane olması üzdü ama konuyu kendi ellerinle yaptıysan
Emeğine Saygı Duyarım Önerilerin İçin Saol

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Güzel konu eline sağlık. Ultraflow'u da ekleyebilirsin.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
ZigZag, Micro Battles, AA... gibi güzel oyunları da paylaşabilirsin.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Modern Combat 5 Varken Oyuna Ne Gerek Var Tabi İnternet Olmadığı Zaman Oynamalık Oyunlar :p

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bir eski forumdaydım o forumda böyle bir konu açmıştım ve çok tutmuştu.Oyunun resimleri hariç hepsi benimdir.İşim çıktığı için iki tane yapabildim yoksa bir sürü var elimde...[DOUBLEPOST=1430944189,1430943999][/DOUBLEPOST]
Modern Combat 5 Varken Oyuna Ne Gerek Var Tabi İnternet Olmadığı Zaman Oynamalık Oyunlar :p
Androidler arasında sadece 1 oyunla yetinemezsin bunu iyi biliyorsundur...
ZigZag, Micro Battles, AA... gibi güzel oyunları da paylaşabilirsin.
Çooook bilinen oyunları paylaşmayacağım buraya AA'yı ekleyemem...
Güzel konu eline sağlık. Ultraflow'u da ekleyebilirsin.
İnceleyeceğim.
Mortal Kombat X Ekle Hadmin!
Mortal Kombat X ekleyemem çünkü benim tablete yüklenmiyor o yüzden bilgim yok.[DOUBLEPOST=1430944238][/DOUBLEPOST]
2 tane olması üzdü ama konuyu kendi ellerinle yaptıysan
Emeğine Saygı Duyarım Önerilerin İçin Saol
Kendi ellerimle yaptım sadece oyunun resimleri bana ait değil Google Play linklerinde resimlerin aynısını görebilirsiniz...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0