Bırakıyorum

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dalga geçiyorlar anlamiyorlar adam ariyom diyom bizene diyorlar yeter ya

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hay arkadaş anlamıyorum sırayamı dizildiniz 2 haftadır herkes bırakıyorum diye konu açıyor

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tamam ama bazıları :( geldiğim gün de de laf attılar yebil vele. Geldi diye

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Dalga geçiyorlar anlamiyorlar adam ariyom diyom bizene diyorlar yeter ya

1- Düzgün bir Türkçe kullanmaya çalış.
2- Daha elit işler yapmaya çalış (Adam arıyom, kanki aranır gibi değil, önce insanları iyice tanıman lazım.)
3- Atar yapma (Demek istediğim aşırı tepkiler verme ve üstteki kurallara uy)
4- Daha olgun davran.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1- Düzgün bir Türkçe kullanmaya çalış.
2- Daha elit işler yapmaya çalış (Adam arıyom, kanki aranır gibi değil, önce insanları iyice tanıman lazım.)
3- Atar yapma (Demek istediğim aşırı tepkiler verme ve üstteki kurallara uy)
4- Daha olgun davran.
:( ama eleman dedim pluginner fln ama adam ne diyon napalim diyorlar

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Sesin çirkinse video çekmeyeceksin, bu kadar basit.
Güle güle. Tekrar gelmezsen sevinirim.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben video çekmek değil ergenlige giriyorum sesim değişiyor laf atıyor sesin çok ince falan diye

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
:( ama eleman dedim pluginner fln ama adam ne diyon napalim diyorlar

Hala kullandığın Türkçe düzgün değil, yetkilileri "pluginer aranır" gibi saçma sapan başlıklar altında arıyorsun, ve insanları tanımadan seçmeye çalışıyorsun. Sesine laf atmaları onların ayıbı, fakat bu tarz davranışlar gösterirsen sana vel-et derler tabi.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hiç pcden yazmadım telefon da zor

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Hiç pcden yazmadım telefon da zor

Tamam, sürekli aynı hataları tekrarlayan birisi olduğun, önerileri dikkate almadığın anlaşılıyor. Gitmene sevinebilirim hatta. Bu konuya ne için baktığımı bile anlayamıyorum şimdi.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Dostum sen galiba bana alındın, ki doğru kelimelerim biraz sert olabilir ama o yorumları ben yapmasam aynısını çok daha kalp kırıcı bir şekilde yaparlardı. Sen herkesin güllük gülistanlıkmı yaşadığını sanıyorsun? Al sana ilk konularımdan https://forum.gamer.com.tr/konu/mobilya-tek-komut-bloguyla.251954/ daha bunun gibi örnekler atabilirim. Millet benim yaptığım şeylere çalıntı dedi. Eğer daha ilk günden caycaksan ohooo. Hem sana laf atanlar ergenliğine laf atmıyo. Bak sana bi youtube kanalı söyliyim AcTennisAc. Çocuk daha 13 yaşındamı ne 12 yaşındayken 200.000 abonesi vardı. Sende çok çalış iyi işler yap yararlı konular aç canımızı ye. Ama gelip ben plugin tanıtımı yapcam sizde bana %30 pay verceksiniz diye konu açarsan forum üyelerini rahatsız etmiş olursun. Yani diyeceğim burda o eleştiri yapmassa bu yapar sen gerekli olduğu kadar alın gerisini salla gitsin

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olm bana yıllarca post kasıyon floodçu dşyorlardı hala da bazı arkadaşlar diyor
Ama yılmadım burdayım..
Sende burda kal ilk kez şimdi gördüm seni ama kal çünkü gşdersen karizmatik ve havalı bir adam olarak değil de aptal ergenin teki olarak hatırlanırsın..

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum sen galiba bana alındın, ki doğru kelimelerim biraz sert olabilir ama o yorumları ben yapmasam aynısını çok daha kalp kırıcı bir şekilde yaparlardı. Sen herkesin güllük gülistanlıkmı yaşadığını sanıyorsun? Al sana ilk konularımdan https://forum.gamer.com.tr/konu/mobilya-tek-komut-bloguyla.251954/ daha bunun gibi örnekler atabilirim. Millet benim yaptığım şeylere çalıntı dedi. Eğer daha ilk günden caycaksan ohooo. Hem sana laf atanlar ergenliğine laf atmıyo. Bak sana bi youtube kanalı söyliyim AcTennisAc. Çocuk daha 13 yaşındamı ne 12 yaşındayken 200.000 abonesi vardı. Sende çok çalış iyi işler yap yararlı konular aç canımızı ye. Ama gelip ben plugin tanıtımı yapcam sizde bana %30 pay verceksiniz diye konu açarsan forum üyelerini rahatsız etmiş olursun. Yani diyeceğim burda o eleştiri yapmassa bu yapar sen gerekli olduğu kadar alın gerisini salla gitsin
Haklısın