- En iyi cevaplar
- 0
Kalın puntolu yazan birisi varsa, hip hop tan bahsederse Rayandu
Alta durmadan -z0rin yazarsa, Japoncadan bahsederse, dubstep ten bahsederse Gürkan (Zorin) dir![]()
Bir pantolonu iki kişi giymek zor olmuyor mu?
Kalın puntolu yazan birisi varsa, hip hop tan bahsederse Rayandu
Alta durmadan -z0rin yazarsa, Japoncadan bahsederse, dubstep ten bahsederse Gürkan (Zorin) dir![]()
Karşımdakine etek giydirmeyi tercih ederim.Bir pantolonu iki kişi giymek zor olmuyor mu?
Soyadını buldum B)
Bir pantolonu iki kişi giymek zor olmuyor mu?
Karşımdakine etek giydirmeyi tercih ederim.
Bayan Gökçe Mimore, beni bunu söylemeye teşvik eden kişi sizsiniz.söylemedim,ve tahminler benim üzerimde işe yaramıyor![]()
Hem de hiç. Aynı pantolonu giymiyoruz yani. Daha iyiyiz. Birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz. Süper güç gibiyiz.Yani sorun olmuyor.
Bayan Gökçe Mimore, beni bunu söylemeye teşvik eden kişi sizsiniz.
Hem de hiç. Aynı pantolonu giymiyoruz yani. Daha iyiyiz. Birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz. Süper güç gibiyiz.
Hem de hiç. Aynı pantolonu giymiyoruz yani. Daha iyiyiz. Birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz. Süper güç gibiyiz.
O problemler pek yok şuanda. Hesabımı asla kötü amaçla kullanmayacağını söyledi ben de güvendim. Güvenilir kişidir kendisi.Yanlış anlama da sen z0rin ile iyi anlaşamıyordun sanki. Ya da ben yanlış hatırlıyorum. (Üçüncü bir ihtimal daha var elimizde.)
O problemler pek yok şuanda. Hesabımı asla kötü amaçla kullanmayacağını söyledi ben de güvendim. Güvenilir kişidir kendisi.
Blog'una yazdığın bu, ben napıyımsen öyle bil![]()
O problemler pek yok şuanda. Hesabımı asla kötü amaçla kullanmayacağını söyledi ben de güvendim. Güvenilir kişidir kendisi.
Hayırlısı olsun. Kendimden başka kimseye güvenemem, insanların birbirine bu kadar çabuk güvenebilmesi garibime gidiyor.
6.his bay doktorhala yaşamamı ona borçluyum
Oksijen daha önemli aslında.