Korkularinizi yazin.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
1 - Tavana yakın olduğumda korkuyorum. (Yükseklik korkusu değil...)
2 - Yüksek yerler gördüğümde atlayasım geliyor.Bir gün atlarım diye korkuyorum... (Misal merdiven boşluğu...)
3 - Yüzüme ıslak bir poşet geçirilince yaklaşık 5 dakikalığında kendimden geçiyorum...

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yalnızlıktan korkuyorum.
(Aşk vs olarak değil)

----------------------------------
(İmza)

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 - Yüksek yerler gördüğümde atlayasım geliyor.Bir gün atlarım diye korkuyorum... (Misal merdiven boşluğu...)
3 - Yüzüme ıslak bir poşet geçirilince yaklaşık 5 dakikalığında kendimden geçiyorum...
Eğer 1 bende olsaydı ranzada olduğum için 2 deki gibi kafa üstü ranzadan atlardım...

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
3. nasıl bir şey ya?

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Islak poşetler içinde nefes almaya çalışırken poset yüzüme yapışıyor...

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
korktuğum tek şey Ben öldükten sonra hayatın devam edecek fakat benim göremeyecek olmamdır
Birde ailemden önce ölmek (onlar üzülmesin yeter)

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
haydi roman başlıyor >:)) karanlık dar alanlar yüksekteki binalara bakmak örümcekler fareler kediler köpekler güvercinler hamam böcekleri salyangoz solucan korkunçlu kadın yalnız kalmak tuvalette kilitli kalmak sevdiğim birinin ölmesine mesela bugün zeki alasya öldü çok üzüldüm allah rahmet eylesin diyecem masonlu allaha innamıyor ateş dalga geçmelerinden kaymaktan düşmekten derste birinin kitabıımı alıp içindeki çizdiğim resimleri kurcalamasından(minecraftla ilgili aklınız başka yere gitmesin :D)sınıfta kalmaktan sevdiğim bir iflmi izleyememekten bugün recep ivedik 4 var mesela izlicem :D şuanda oynat bakalım izliiyorum internet kesilmesinden korkarım bilgisayarımın bozulmasından falan falan

Miyooo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
haydi roman başlıyor >:)) karanlık dar alanlar yüksekteki binalara bakmak örümcekler fareler kediler köpekler güvercinler hamam böcekleri salyangoz solucan korkunçlu kadın yalnız kalmak tuvalette kilitli kalmak sevdiğim birinin ölmesine mesela bugün zeki alasya öldü çok üzüldüm allah rahmet eylesin diyecem masonlu allaha innamıyor ateş dalga geçmelerinden kaymaktan düşmekten derste birinin kitabıımı alıp içindeki çizdiğim resimleri kurcalamasından(minecraftla ilgili aklınız başka yere gitmesin :D)sınıfta kalmaktan sevdiğim bir iflmi izleyememekten bugün recep ivedik 4 var mesela izlicem :D şuanda oynat bakalım izliiyorum internet kesilmesinden korkarım bilgisayarımın bozulmasından falan falan
güvercin naalaka

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
@Gökçemis :3

Islak poşetler içinde nefes almaya çalışırken poset yüzüme yapışıyor...
Vay anasını Allah yardımcın olsun kardeşim ...
korktuğum tek şey Ben öldükten sonra hayatın devam edecek fakat benim göremeyecek olmamdır
Birde ailemden önce ölmek (onlar üzülmesin yeter)
her şey Ailemiz için zaten -_-
Sen yaşama bence ? Güvercin ne alaka :3