[YARDIM] PORTALDAN FARKLI DÜNYAYA GEÇME

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Ben PVP Sunucu Kurucam Ama Örneğin Nether Portalından Geçine Farklı Dünyaya Geçsin Ve Örneğin Lobide Eşyaları Var Farklı Dünyaya Geçince O Eşyalar Gelmesin Ama Lobiye Geri Döndüğünde Eşyaları Geri Gelsin İstiyorum Napıcam SkyBlock Ve PVP Sunucu Kurcamda

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Command blokla yapılır

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Multiverse-Portals | Multiverse-Inventories işini görür.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladıgım Kadarıyla Bir Sunucuda Cok Sunucu Acmayı Yanı Survıval-Faction-SurvivalGames Felan Bir Arada Acmayı Planlıyorsun Bunu Dusunerek Yanlıs Yapıyorsun Ve Sunucuna Asırı Yukleme Yapıyorsun Ben Herkeze Tavsıye Ediyorum Hub Sunucu Acıcaklarada Bunu Dıyorum Mutlaka Bir Sunucuda Coklu Sunucu Yapmayın BungeeCord İle Sunucuları Bırlestırerek Sunucuya Lag Girmesini Önlersiniz.. Hub Acicaksan BungeeCord İle Aç!!!

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladıgım Kadarıyla Bir Sunucuda Cok Sunucu Acmayı Yanı Survıval-Faction-SurvivalGames Felan Bir Arada Acmayı Planlıyorsun Bunu Dusunerek Yanlıs Yapıyorsun Ve Sunucuna Asırı Yukleme Yapıyorsun Ben Herkeze Tavsıye Ediyorum Hub Sunucu Acıcaklarada Bunu Dıyorum Mutlaka Bir Sunucuda Coklu Sunucu Yapmayın BungeeCord İle Sunucuları Bırlestırerek Sunucuya Lag Girmesini Önlersiniz.. Hub Acicaksan BungeeCord İle Aç!!!
Sanırım benim daha onceden yaptigim gibi bungeecord olmadan her dunyaya bir sunucu yapıyor :D

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım benim daha onceden yaptigim gibi bungeecord olmadan her dunyaya bir sunucu yapıyor :D
Yani Onermem Plugin Cakısması Bile Olabilip. Sunucunun Hepsi Gidebiliyor. Backuplar Alınmamıssa
Bide 12 Saat Gerideyse Backup Oyuncuları Geri Alma Sıkar Ustelık P4- Yada Guzel Item Yaptıysa. :)

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında Bağlamayı Düşündük Ancak Nitrado Max 15 Yaş Lazım Dedi :/