MalooPVO
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar...
Bugün size bir yazılı mod tanıtımı yapacağım.Artık haftada 3 kere mod tanıtımı yapacağım(Cuma,Cumartesi,Pazar)umarım birşeyler öğrenirsiniz.
Bu mod yaptığınız gemiyi hareket ettirmeye yarıyor.
Öncelikle bir gemi yapacağız benimkinin ilk haki
Neyse şimdi gemimi bitirdim ve ne yapacağımıza geçelim.
Yukarıdan Craftlara bakabilirsiniz şimdi nasıl gemiyi hareket ettirecemize geçelim.
Bu mod ile sıcak hava balonuda yapılabilir fakat o biraz karışık 2. partı yaparsam orada anlatırım.
Anlamanız kolay olsun diye tanıtımı spoilerlar ile düzenledim.Tavsiyeniz olursa söyleyin dikkate alacağım.Bundan sonra her tanıtımın altına sonraki tanınıtımda ne istediğinizi yazın DİKKATE ALACAĞIM
Bugün size bir yazılı mod tanıtımı yapacağım.Artık haftada 3 kere mod tanıtımı yapacağım(Cuma,Cumartesi,Pazar)umarım birşeyler öğrenirsiniz.
Bu mod yaptığınız gemiyi hareket ettirmeye yarıyor.
Öncelikle bir gemi yapacağız benimkinin ilk haki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Neyse şimdi gemimi bitirdim ve ne yapacağımıza geçelim.
Giriş yap veya üye ol.
Önce şunu craft ediyoruz
Bu gemimizin ana parçası
Sonrada şunu
Bu geminizin hızını yönünü vs.. şeyler gösterecek
Dilerseniz koltuk koyun
Giriş yap veya üye ol.
Bu gemimizin ana parçası
Sonrada şunu
Giriş yap veya üye ol.
Bu geminizin hızını yönünü vs.. şeyler gösterecek
Dilerseniz koltuk koyun
Giriş yap veya üye ol.
Yukarıdan Craftlara bakabilirsiniz şimdi nasıl gemiyi hareket ettirecemize geçelim.
Gemimizin herhangi bir yerine dümeni(yukardaki oduna benzeyen şey) ve yanına herhangi blok koyarak onun üstüne göstergeleri koyun aynen şöyle:
Sonra dümene sağ tıklatın şu ekran gelecek:
Rename ile geminin ismini değiştirebilirsiniz ve sonra assemble ship dedikten sonra mounta basın ve geminiz hazır.
Eğer ayrılmak isterseniz sakın lshift'e basmayın "K" harfine basın ve disasseble diyin bu ekranda:
Gemiyi yaparken gemiye başka bir yerden başka bir blok değmesin yoksa onuda içine katar.
Giriş yap veya üye ol.
Sonra dümene sağ tıklatın şu ekran gelecek:
Giriş yap veya üye ol.
Rename ile geminin ismini değiştirebilirsiniz ve sonra assemble ship dedikten sonra mounta basın ve geminiz hazır.
Eğer ayrılmak isterseniz sakın lshift'e basmayın "K" harfine basın ve disasseble diyin bu ekranda:
Giriş yap veya üye ol.
Gemiyi yaparken gemiye başka bir yerden başka bir blok değmesin yoksa onuda içine katar.
Anlamanız kolay olsun diye tanıtımı spoilerlar ile düzenledim.Tavsiyeniz olursa söyleyin dikkate alacağım.Bundan sonra her tanıtımın altına sonraki tanınıtımda ne istediğinizi yazın DİKKATE ALACAĞIM