Gökçemis
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Geçen sınıfta bir çocuğa ''Rasengan!'' diyerek sırtını vurdum kafasını tahtaya vurdu ._.
fazla kaptırma,bende küçükken şemsiyeyle balkondan uçmaya çalışmıştım
Geçen sınıfta bir çocuğa ''Rasengan!'' diyerek sırtını vurdum kafasını tahtaya vurdu ._.
neğfazla kaptırma,bende küçükken şemsiyeyle balkondan uçmaya çalışmıştım![]()
İlk önce bana söylediğini zannettim de o yüzden yazdımNe faq?
One Piece daha iyi *-* Bağımlılıktan bahsediyorsan eğer bir günde 30 bölüm izleyerek 3 haftada 350. bölüme gelebilirsin :3 Yani en azından bende öyle oldu.tm tşkürlerbağımlılık yapıyo müthiş bi anime bence,okul notlarının zayıflaması,arkadaş ilikşiklerinin a sosyalleşmesi,beyaz saç çıkartması dışında hiç bi kötü yanı yok
![]()
Okulda iddaaya girip rastgele birine "Süphanallah!" diye kamehameha attım, bana "Rasengan!!" diye bağırarak herkesin ortasında yüzüme yumruğu çakıp kaçtı. Hala onu arıyorum, yoksa sen misinGeçen sınıfta bir çocuğa ''Rasengan!'' diyerek sırtını vurdum kafasını tahtaya vurdu ._.
Kapı aralığına çıplak ayak ile tırmanmayan çocukluğunu yaşayamamıştır, nokta.çocuk aklı lütfen,herkes bişiyler yapmıştır![]()
bende peçetelerle uçmaya çalışıyordumçocuk aklı lütfen,herkes bişiyler yapmıştır![]()
İlk önce bana söylediğini zannettim de o yüzden yazdım
One Piece daha iyi *-* Bağımlılıktan bahsediyorsan eğer bir günde 30 bölüm izleyerek 3 haftada 350. bölüme gelebilirsin :3 Yani en azından bende öyle oldu.
Okulda iddaaya girip rastgele birine "Süphanallah!" diye kamehameha attım, bana "Rasengan!!" diye bağırarak herkesin ortasında yüzüme yumruğu çakıp kaçtı. Hala onu arıyorum, yoksa sen misin
Kapı aralığına çıplak ayak ile tırmanmayan çocukluğunu yaşayamamıştır, nokta.
bende peçetelerle uçmaya çalışıyordum
saygılar...
Bana vurulmazdı, iyi yanı oydu :3kapı aralığına tırmanmakmı ? @Guena13 niahihi ve tabi tırmanırken gıcık biri tarafından vurulan gıcık bir yere gıcık bir darbeyide ekleyelim
ben ciddiyim,çizgi filmde şemsiyeyle falan uçuyolardı warnerbros çizgi filmlerinde bende denemeyi düşündüm![]()
Bana vurulmazdı, iyi yanı oydu :3
Tabi eğer babam evde yoksa. Evde beni görürse arkamdan yaklaşıp "Sana bir koyarım!" Moduna girip öyle bir çakardı ki yere düşmezdim, kapı aralığına başımı geçirip bayılırdım. Ama güzel zamanlardı![]()
Şu an 8. sınıftayım ama hayatımın en kötü zamanları .-.hiç sorma,en zevklisi 8.sınıftırartık abla fln diyolar yaşlı gibi hissediyorum
ve abla diyenler kadar bilgisayar kullanmasını bile bilmiyorum
![]()
bende ciden peçetelerle uçmaya çalışıyordumkapı aralığına tırmanmakmı ? @Guena13 niahihi ve tabi tırmanırken gıcık biri tarafından vurulan gıcık bir yere gıcık bir darbeyide ekleyelim
ben ciddiyim,çizgi filmde şemsiyeyle falan uçuyolardı warnerbros çizgi filmlerinde bende denemeyi düşündüm![]()
Şu an 8. sınıftayım ama hayatımın en kötü zamanları .-.
bende ciden peçetelerle uçmaya çalışıyordum![]()
Asosyalim, plsinsanların kanına girip istediğini yapmaya çalıştiyatro yetenegin gelişir hem
peçeteyle uçan çizgi film karakteri görmedim![]()
Dalga mı geçiyorsun?belli oluyo![]()
Dalga mı geçiyorsun?