Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dün tekrar indirdim ve halen aynı hata var. (3-4 hafta önceki hata.)
1.7.2 ile açıyorum sunucuyu.
Kod:
[18:56:04 INFO]: This server is running CraftBukkit version git-Bukkit-1.7.2-R0.
3-b3020jnks (MC: 1.7.2) (Implementing API version 1.7.2-R0.3)
[18:56:04 ERROR]: Could not load 'plugins\PhoenixAntiCheat.jar' in folder 'plugi
ns'
org.bukkit.plugin.UnknownDependencyException: ProtocolLib
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugins(SimplePluginManager
.java:201) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.loadPlugins(CraftServer.ja
va:350) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.<init>(CraftServer.java:31
2) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.PlayerList.<init>(PlayerList.java:63) [c
raftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedPlayerList.<init>(SourceFile:14
) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.jav
a:126) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java
:424) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:6
17) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
Burda yazanlara göre ya Protocollib yok yada Protocollib te bir sorun var.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Rastgele şeyler denerken acayip bir şey buldum.Client'e crash verdirme :D
Özellik ekledim ve config'den ayarlanabiliyor.Hile yapanlar ceza olarak crash yiyor :D

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crash olayı cidden güzel gibi duruor adamı canından bezdirir de :D

Şu 1.8 ne zaman gelir bir tarih verebilicenmi ?

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
defalarca yazdım ve yıne yazıyorum.serverde haksız yere atılmalar sebebıyle oyuncular cok sıkayetci.haksız yere oyundan atılmaların tek çözümü mobb u 1 veye 2 blok arkada dogurmak ama nedense plugın yapımcısı buna yanaşmıyor.bende sen ekle bu özellıgı herkes bunu kullanacak zaten

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
defalarca yazdım ve yıne yazıyorum.serverde haksız yere atılmalar sebebıyle oyuncular cok sıkayetci.haksız yere oyundan atılmaların tek çözümü mobb u 1 veye 2 blok arkada dogurmak ama nedense plugın yapımcısı buna yanaşmıyor.bende sen ekle bu özellıgı herkes bunu kullanacak zaten
Bence bu noktada yapımcı arkadaşın killaura systemine bir ayar daha ekleyip ona x özelliği eklemesi en doğrusu olacaktır. İsteyen istediğini kullanır böylece yanlışmıyım ?

Ayrıca söyleleyimki benim bu plugininin hatasız engellemesini istediğim iki hack var.
1- Waterwalk
2- Noslowdown

Umarım bunları düzeltirsin...

Son düzenleme:

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
crash de olsun cok guzel olur :D ama su vuramamayı bıde haksız yere atmayıda cozersen cok ıyı olur
bu yenı sürüm ılk cıktıkdan sadece 2 saat sonra aynı uyarıyı yaptım yapımcı arkadasa,hack olmasa bıle bazen oyuncuy vurulmuyor ama kendısı ısrarla kendısı test ettgını ve herhangi bir sorun olmadıgını söyledı,Ama hack dahi kapalı olsa oyuncuya vurulmuyor bazen.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu yenı sürüm ılk cıktıkdan sadece 2 saat sonra aynı uyarıyı yaptım yapımcı arkadasa,hack olmasa bıle bazen oyuncuy vurulmuyor ama kendısı ısrarla kendısı test ettgını ve herhangi bir sorun olmadıgını söyledı,Ama hack dahi kapalı olsa oyuncuya vurulmuyor bazen.
O Sanırım Tracers Engellemesinden Kaynakalanıyor Olabilir.
Tracers Kodlama Videosunda NPC Lerin Farkli Yerlere İsinlanması Var Ve Arada O NPC'lere Vuruyor Olabilir.
Tam Emin Degilim Tracers'ı Bi Kapa Derim

R

Reloven

Ziyaretçi
Yükledigin Upload Sitesini Eset Smart Security Engelliyor Mediafire Yada Başka Alternatife Upload Edermisin.