Minecraftta LoL büyüleri (Şifa ve Bariyer) +ResourcePack

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Merhaba bu gün Yeni bir seri başlatıyorum bu serinin başlangıcında çok etkiliyici bir şey seçmedim ama gerisi gelicek.Ayrıca ilk defa bir ResourcePack ve Video yaptım!

Şifa
Şifa büyüsünü kullanınca size anında sağlık 1 ve 1 saniyeliğine hız 1 efekti gelir.
Bu büyüyü kullanınca 150 saniye bekleme süresi gelir
Bekleme süresinde bir itemi atarsanız ölüdürülürsünüz

Bariyer
Bariyer size 4 saniyeliğine emiş 2 efekti ve 4 saniyeliğine crit partikülü verir
Bu büyüyü kullanınca 150 saniye bekleme süresi gelir
Bekleme süresinde bir itemi atarsanız ölüdürülürsünüz

"Bekleme süresinde bir itemi atarsanız ölüdürülürsünüz" kelimesinin anlamı şudur.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Aslında Soğuma sistemi üzerinde çalışmam lazım çünkü her nekadar atman gereksede pek işe yaramıo belki scoreboardla bir şeyler yapabilirim.Tabi bu çok uzar sizin vericeğiniz bir çözüm var mı?

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Bak bunu düşünebilirim :D
ama herkesin görmesinide isterim D:

Şanışer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
baya güzel olmuş kardeşim s4den beri lol oynamıyordum bunu görünce lole girdim ranked giriyorum şu an bu oyunu bana hatırlattığın için sağol

PwParadox

En iyi cevaplar
0
baya güzel olmuş kardeşim s4den beri lol oynamıyordum bunu görünce lole girdim ranked giriyorum şu an bu oyunu bana hatırlattığın için sağol
Hadi ya o kadar çok etkiledi mi? Diğerki büyüleride gör sen tabi biraz uğraştırıcaklar beni ama olsun

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
150 değil de 50 yapsan daha da iyi olurdu çünkü adam orda kaç saniye kaldıını bilemiyor ancak 50 ve altını görebilir..
Yanda scoreboardla veya title ile gösterebilirsin..

PwParadox

En iyi cevaplar
0
150 değil de 50 yapsan daha da iyi olurdu çünkü adam orda kaç saniye kaldıını bilemiyor ancak 50 ve altını görebilir..
Yanda scoreboardla veya title ile gösterebilirsin..
Dediğim gibi yeni bir geri sayım mekanizması üstünde çalışmam lazım çünkü düşürmedende sayımı bozabilinecek bir bug buldum D:
scoreboardla deniyeceğim çünkü title çok büyük ve 1'den fazla geri sayım yapamaz