Üstteki oyuncuya bir ünvan ver.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama eleştri yanlış o konuyu yazılım kısmına açmıştım ve 13 deil 17 olsa bile akıl yaşı 13 olduğundan resmi yaşın pek önemi yok :p ve akıl yaşıınında 30 oldugunu var saysk bile ruh hali deişken olup insanlar bazen çocuklaşmak isteyeceginden akıl yaşınında bi yerden sonra önemi kalmıyo :p mesela şu an bunu dinliyorum
ama dün skrillex dinliyodum,ruh hali işte :p

komik olduğumu söylediği için komik olduğunu söylememi komik bulan ve bunu yazarken beyin hücrelerimin ölmesini sağlayarak bana sadistlik yapan insan ^_^

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence öyle diyebilmek için her mesajını en az birinin beğenip hakkında konuşulması falan lazım :p
bi ara mesela adını unuttuğum bi kız vardı okulda pis pis şeyler yapmış diye her yerde konuşuluyodu falan,sende onun yarısı kadar olursan fame dedikleri şeyden olduğuna inanabilirler belki :p ve facede isminin altında tanınmış kişi bile yazmamasına ragmen kendine fame diyen insan :p

fameyi feym diye yazıo -_-

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bence öyle diyebilmek için her mesajını en az birinin beğenip hakkında konuşulması falan lazım :p
bi ara mesela adını unuttuğum bi kız vardı okulda pis pis şeyler yapmış diye her yerde konuşuluyodu falan,sende onun yarısı kadar olursan fame dedikleri şeyden olduğuna inanabilirler belki :p ve facede isminin altında tanınmış kişi bile yazmamasına ragmen kendine fame diyen insan :p

fameyi feym diye yazıo -_-
Harbiden mi? Gerçekten şaka yaptığımı anlamıyor musun? Ciddi misin? Ciddi misin? Ciddi misin? ciddi misin?

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kendini tanıtırkende öyle yazdığın için ciddiye aldım :p ve bunu yazmadan önce düşünseydin bence,çünkü artık ciddiye almıycam kendim adına :p

şaka yaparken ciddi sandığım insan ( ki bi daha olmiyack -_- )

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
okumamışım o kısmı -_-

saçının ön kısmını sarıya boyatı igrenç patenlerle gezen insan