- En iyi cevaplar
- 0
Bildiğimi sen de biliyorsun. Kemik inceyse yağ basmanın anlamı olmaz.
balık yağı iştah açıyor,ve kızımıza gerekli olan *yağ* = *kilo* protein deil![]()
balık yağı iştah açıyor,ve kızımıza gerekli olan *yağ* = *kilo* protein deil![]()
Telefonda olduğum için söyleyeceğim şeylerin yarıdan fazlasını yazamıyorum.
kemiğin ince olduğu söylenmedi,sadece göründüğü söylendi![]()
Bir eşya taşımaya çalışırken burkmuştum. Ani bir hareket sonucunda diyelim."Geçmiş olsun, ne olmuştu?" diye bir soru paketi bırakmamın sakıncası var mı?
(Şu saçma hastalık teorilerinden gelmeyecek bu sefer.)
Şu an ca ve protein eksikliğim yok eminim zaten 2 hafta önce kan vererek bunu öğrenmiştim.Teori vermemeye, düşünmemeye çalışıyorum ama sen o ateşi körüklüyorsun. [emoji41]
(Ca ve protein eksikliğini aklımdan geçirmeme neden oldun mesela.)
O halde kemik inceliğin kalıtsal ve anormal değil, burkulma da anlattığın gibiyse anormallikten olmamış. İnsan fiziği, zorlarsan kırılır.Bir eşya taşımaya çalışırken burkmuştum. Ani bir hareket sonucunda diyelim.
Şu an ca ve protein eksikliğim yok eminim zaten 2 hafta önce kan vererek bunu öğrenmiştim.
I scared... Demekki beni götürdükleri doktor da bir şey vardı. Bilmiyorum. Stres bastı sebepsiz yere şimdi :/...Dediğin doğruysa ilerleyen safhada hallüsinasyon görmeye başlayacak.
Prednizonların yan etkileri arasında da benzer semptomlar var.
Stres yapacak bir durum yok, muhtemelen ergenlik döneminde yaşadığın normal bir şey.I scared... Demekki beni götürdükleri doktor da bir şey vardı. Bilmiyorum. Stres bastı sebepsiz yere şimdi :/...
Yok hayır, bu benim 1 veya 2 yaşından beri var maalesef...Stres yapacak bir durum yok, muhtemelen ergenlik döneminde yaşadığın normal bir şey.
Hmm... It's a new symptom...Yok hayır, bu benim 1 veya 2 yaşından beri var maalesef...
Geçmiş olsun.Doğuştan astım hastalığım var ne zaman toz çıksa ölecem diye korkuyorum
Yukarıdakiler arasından doğru olduğuna inandığım tek şey insanların ideolojilerini kolayca kabul edebiliyor olman. (Bu kibarcasıydı, açık haliyle çalmak.)Bende depresyon var doktor bey, ölecem help.
Şaka maka ben de kendimi tanıtayım.
Name:Muhammed
Surname: Azmaz **
Height: 1.70
Weight:53
Specialty:English
Asosyal, abaza, deli, ağır animeci, okur, yazar, sözelci, depresyonik kişiliğe sahip, karamsar, biraz da mal. Hedefi yok. İsteği yok. Yaşama sevinci 0. Tanıştığımıza memnun oldum.
Everybody Lies.