[SORU] EN İYİ MAKRO MAUSE HANGİSİ

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba makro mause almayı düşnüyorum oyunu daha zevkli yapıyormuş elin yorulmyormuş fln dünyada satılan en iyi makro mause hangisi onu alacamda modeli ve markası birde bu mausler serverlerde engeellednimii ve neden bazıları buna hack diyor anlamış dğeilim birde sizde önerin şunumu alsam?
bu nerede satılıyor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Logitech G300 kullanıyorum gayet kullanışlı.
Bana göre en güzel makrolu mouse G300

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eğer Geçimini Oyun Üzerinden Sağlamıyorsan Öyle Abartı Fiyatlara Profesyonel Bir Ekipman Almana Gerek Yok Ailen Çok Varlıklı Olmadığı Sürece Eğer Böyle Bir Kararın Varsa Razer Serisi Tavsiye Edilecek En İyi Seridir
Piyasada En Uygun Bütçeye Ekipman Alabileceğin Marka Logitech'dir İndirimli Zamanını Denk Getirdiğinde 70-80 TL gibi bir Fiyata Alabilirsin Şahsen Çok Fazla İşe Yaradığınıda Düşünmüyorum Hard MMO Oyuncusu Değilsen Minecraft Gibi Bir Oyunda Makro Ego Tatmininden Başka İşe Yaramaz

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eğer Geçimini Oyun Üzerinden Sağlamıyorsan Öyle Abartı Fiyatlara Profesyonel Bir Ekipman Almana Gerek Yok Ailen Çok Varlıklı Olmadığı Sürece Eğer Böyle Bir Kararın Varsa Razer Serisi Tavsiye Edilecek En İyi Seridir
Piyasada En Uygun Bütçeye Ekipman Alabileceğin Marka Logitech'dir İndirimli Zamanını Denk Getirdiğinde 70-80 TL gibi bir Fiyata Alabilirsin Şahsen Çok Fazla İşe Yaradığınıda Düşünmüyorum Hard MMO Oyuncusu Değilsen Minecraft Gibi Bir Oyunda Makro Ego Tatmininden Başka İşe Yaramaz
razer alacam logitch i çok beğenmedim

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Valla ben yaklaşık bir yıldır arka sokaktan 10 liraya aldığım, markasını bilmediğim bi mouse kullanıyom. Gayette memnunum niye böyle fazla fazla paralar veriyosunuz anlamıyom ? :D